به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، خلیفه حفتر، فرمانده کل ارتش "ملی" لیبی در جریان بازدید از شهر اجدابیا در شرق لیبی گفت: از چندین سال پیش شبهنظامیان مسلحی بر قدرت در طربلس سلطه دارند. وضعیت طرابلس یکی از مهمترین موانعی است که موجب شکست تلاشها برای حل فراگیر بحران لیبی شده است. آنهایی که به قدرت چسبیدهاند از نظامیان و عضو نهاد نظامی نیستند. راهکارهایی که سیاستمداران ارائه میکنند بیفایده و وقت تلف کردن است و تنها موجب وخیمتر شدن بحران شده است.
وی پایبندی خود را به نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری اعلام و تأکید کرد: ما با هرگونه قانونی که مانع نامزدی نظامیان در انتخابات شود، مخالفیم. باید انتخاب را به مردم و صندوق انتخابات و کسانی که معتقدند قادر به رقابت هستند، واگذار کرد. کسانی که نمیخواهند نظامیان در انتخابات شرکت کنند، ضعف خود در سیاست را نشان میدهند و از این میترسند که صندوقهایشان خالی بماند و مردم به نظامیان رأی بدهند.
اکنون دو دولت در لیبی فعالیت میکنند. دولت اول به ریاست فتحی باشاغا که مارس گذشته از پارلمان طبرق رأی اعتماد گرفت و دومی، دولت وحدت ملی به ریاست عبد الحمید الدبیبه که بیش از یک سال قبل در نتیجه توافقهای سیاسی با نظارت سازمان ملل تشکیل شد، اما با وجود پایان یافتن دورهاش، از تحویل قدرت به دولت تعیینشده از سوی پارلمان لیبی (دولت باشاغا) سر باز میزند و تاکید دارد که قدرت را تنها به دولتی که یک پارلمان منتخب آن را تعیین کند، تحویل خواهد داد.