کد خبر:۱۰۵۱۶۲۰
وزیر آموزش و پرورش:

رشته‌های دانشگاه فرهنگیان در مازندران افزایش می‌یابد

نوری گفت: رشته‌های دانشگاه فرهنگیان در مازندران باتوجه به فراهم بودن زیرساخت‌های آموزشی، علمی و پژوهشی در این استان افزایش می‌یابد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش شامگاه سه‌شنبه در حاشیه بازدید از مدرسه در دست ساخت ابن سینا آمل در گفتگو با خبرنگاران افزود: نسبت به تقویت دانشگاه فرهنگیان مازندران نگاه ویژه‌ای داریم و ساز و کار‌های اصولی برای افزایش رشته در این دانشگاه در دست بررسی است.

وی ادامه داد: افزایش کیفیت آموزشی در استان مورد توجه مسوولان وزارت آموزش و پرورش است و برای تحقق این امر برنامه ویژه‌ای داریم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: مازندران ظرفیت شگفت انگیزی در اجرای طرح‌های آموزشی و پژوهشی دارد که باید برای توسعه این بخش بیشتر تلاش کنیم.

نوری با بیان این که، در کمتر از ۱۵ روز آینده برنامه دیپلماسی آموزشی آموزش و پرورش در مازندران تدوین خواهد شد، افزود: با این اقدام استان‌های مرزی کشور در مازندران برای اجرای طرح‌های بین المللی پژوهشی گردهم خواهند آمد.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش این آمادگی را دارد که رویداد‌های مهم بین المللی آموزشگاهی را با حضور کشور‌های مختلف جهان در مازندران برگزار کند و با اجرای طرح‌های از این دست آموزش و پرورش در دیار علویان جهش قابل توجهی خواهد داشت.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پیشرفت فیزیکی مطلوب طرح‌های آموزشی در دست ساخت در آمل، گفت: از محل اعتبارات ملی برای تکمیل مدرسه ابن سینا این شهر که اکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اقدام خواهد شد.

نوری افزود: همچنین ۲ مدرسه دیگر در آمل در دست ساخت قرار دارد که طبق زمان‌بندی برای تکمیل این طرح‌ها اقدام خواهد شد.

وی ادامه داد: به طور حتم با تکمیل طرح‌های در دست ساخت آمل مدرسه ۲ شیفت در این شهر در کمترین زمان ممکن برچیده خواهد شد.

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش امروز سه‌شنبه به منظور بازدید از چند طرح عمرانی و آموزشی نیمه تمام و سخنرانی در یادواره شهدا در شهرستان آمل در قالب سفر یک روزه به مازندران سفر کرده است.

مازندران سه هزار و ۹۰۰ مدرسه، ۵۲۰ هزار دانش آموز و ۲۲ هزار معلم دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار