کد خبر:۱۰۵۴۹۱۵
امام جمعه شهرستان نیمروز:

عمق فاجعه در سیستان قابل قیاس با هیچ نقطه دیگری نیست / در بحران اخیر مردم سیستان نمی‌دانستند باید در کدام صف بایستند!

امام جمعه شهرستان نیمروز گفت: درخصوص بحران اخیر مردم، چون از قبل اطلاع رسانی خوبی نشده بودند، در تحیر و سرگردانی نمی‌دانستند که باید در کدام صف بایستند، صفحه بنزین و نانوایی و کپسول گاز کم بود، صف نفت و اورژانس بیمارستان هم اضافه شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام اشرفیان امام جمعه شهرستان نیمروز استان سیستان و بلوچستان در خطبه‌های این هفته نماز جمعه این شهرستان با اشاره به وضعیت بحرانی اخیر سیستان و خدمات دهی ضعیف دراین خصوص که موجب سرگردانی مردم در صفوف مختلف شده بود گفت: درخصوص بحران اخیر مردم، چون از قبل اطلاع رسانی خوبی نشده بودند، در تحیر و سرگردانی نمی‌دانستند که باید در کدام صف بایستند، صفحه بنزین و نانوایی و کپسول گاز کم بود، صف نفت و اورژانس بیمارستان هم اضافه شد.

امام جمعه شهرستان نیمروز درباره شرایط بحرانی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: این شرایط بسیار سخت و بحرانی که باران شن ریزه‌ها آسمان آفتابی را برای مردم تیره و تار کرد به معنای حقیقی کلمه مردم در خانه‌ها حبس شدند و بدون ماسک در خانه نمی‌توانستند نفس بکشند؛ عمق فاجعه در سیستان غیر قابل قیاس با هیچ نقطه دیگر است و با گفتن حق مطلب ادا نمی‌شود باید اینجا زندگی کرد و با تمام وجود این شرایط را تجربه و لمس کرد که بفهمیم مردم در این منطقه چی می‌کشند.


وی عنوان کرد: چند سال است که پشت سرهم سیستان آلوده‌ترین شهر جهان اعلام می‌شود، چون میزان آلودگی و آلایندگی بسیار فراتر از بحران است اگر چه بعضی نمی‌خواهند این کسب مقام رتبه اول سیستان دردنیا علنی شود، برای اینکه مدیریتشان زیر سوال می‌رود، برای اینکه برایشان هزینه دارد، اگر قانون است که وقتی بحران آلودگی و آلایندگی هوا به یک حدی برسد که قابل زندگی کردن نیست یا باید شهر تخلیه و خالی از سکنه شود و یا این که کلیه خدمات عمومی در آن منطقه رایگان شود، چرا در سیستان اجرایی نمی‌شود و چرا زندگی کردن در سیستان حتی درمان هزینه بیشتری دارد؟ آیا بدتر از این شرایط وجود دارد؟

امام جمعه نیمروز تصریح کرد: بله بالاتر از سیاهی رنگی وجود دارد و آن رنگ تیره و تار آسمان این روز‌های سیستان است که هم قهر طبیعت و هم قهر و کوتاهی مسئولین زندگی را بر مردم سخت و بحرانی کرده است.

اشرفیان ادامه داد: وقت آن رسیده است از ستاد بحران استان خواسته شود غیر از تعطیل کردن ادارات و مدارس تدبیر جدی و اساسی برای منشا طوفان‌های خاک بشود و علاج درمان را قبل از وقوع باید کرد، وقت آن رسیده است که ستاد مدیریت بحران کشور و بعضی از مسئولین ما که در تهران نشسته اند و فقط از دور ابراز تاسف و همدردی میکنند و گاهی عکسی از چهره مبارکشان می‌فرستند چند روزی تشریف بیاورند در سیستان با خانواده محترم زندگی کنند و بعد بر اساس آنچه مردم با آن دست و پنجه نرم می‌‌کنند، تصمیم گیری کنند.

امام جمعه نیمروز در ادامه به تغییر مدیران ضعیف استان از جمله مخابرات و نفت اشاره کرد و همچنین تقدیر از مدیران جهادی را لازم دانست و اظهار داشت: وقت آن رسیده است مدیرانی که سالهاست در حاشیه امن هستند و راحت طلبند و پاسخگوی هیچکسی از مردم و مسئولین نیستند از مدار مسئولیت در این استان محروم و پهناور حذف شوند مثل مدیرکل مخابرات مثل شرکت نفت و مثل فرمانده ارتش زابل در موضوع طرح رزاق، از آن طرف مسئولینی که همیشه در دسترس و درنهایت کرامت پاسخگوی مردم هستند مورد تقدیر و تکریم قرار بگیرند مثل اداره برق.


اشرفیان با تاکید بر ضعف عملکردی مدیریت شرکت نفت بیان کرد: هفته پیش هم عرض کردیم شرکت نفت، نفت مردم را به موقع تحویل نمی‌دهد و مردم مدام تماس میگیرند و گلایه دارند در این سرمای سوزان نفس گیر و استخوان سوز که سوخت مردم به دادشان نرسد و جان مردم درخطر است بعد هیچ ارزشی ندارد؛ مدیرشرکت نفت پاسخگوی مردم باشد، ضعف عملکرد و مدیریت شرکت نفت در این سرمای زمستان بیشتر مردم را آزار میدهد.


وی خطاب به مدیرکل جدید صداوسیما خواستار انعکاس صدای مردم سیستان در رسانه‌های ملی شد و گفت: از مدیر کل محترم صدا و سیمای استان که اولین مدیر بومی سازمان است و باید دلسوزتر از دیگران باشد، انتظار می‌رود این صدای خسته مردم و شرایط فوق بحرانی سیستان را فراتر از زاهدان به پایتخت و سطح ملی برساند.


امام جمعه نیمروز افزود: مگررسانه ملی نیست؟ چطور میشود کوچکترین اتفاق در دیگر نقاط، در شبکه‌های ملی و سراسری پخش می‌شود و توجه همه مسئولین رابه خود جلب می‌کند، اینجا مردم زیر خاک‌ها و طوفان‌ها واقعا دارند میمیرند، چرا سیستان دراینجا هم سهمی ندارد و فقط یک گزارش مختصر در شبکه استانی پخش میشود و در شبکه سراسری هیچ خبری و دغدغه‌ای نیست؟ اگرامروز به اوضاع سیستان توجه نشود و تدبیر اساسی نشود، سیستان را باید به عنوان شهرسوخته دوم تحویل بگیرید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار