آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۲۸۳۴
در نشست خبری؛

پورعباس: موردی از تقلب در نوبت اول آزمون سراسری نداشتیم + فیلم

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۲ بدون تقلب و در صحت کامل برگزار شد.

موردی از تقلب در نوبت اول آزمون سراسری نداشتیم

محمد امین نوری، به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو نشست خبری سازمان سنجش با محوریت آزمون کارشناسی ارشد و دکتری ۱۴۰۲ و رونمایی از سامانه طراحان سوال با حضور رئیس سازمان سنجش، معاون ازمون‌ها و معاون فنی سازمان سنجش به همراه جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد.

پور عباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در نشست خبری که امروز برگزار شد، با اشاره به برگزاری نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۲ گفت: نوبت اول کنکور سراسری که در دی ماه برگزار شد، تا به امروز موردی در زمینه تقلب کشف نکردیم به جز تعداد محدودی که وزارت ارتباطات یاری کرد که بسیار اثر گذار بود و برای خانواده‌ها و داوطلبان آرامش بخش بود.

وی افزود: این دوره با همکاری سازمان‌های ذیربط از جمله وزارت ارتباطات و سایر سازمان‌ها برگزار شد. محدودیت‌هایی که برای اینترنت اجرا شد قطعا تاثیر گذار بود.

رئیس سازمان سنجش در خصوص برگزاری آزمون ارشد و دکتری گفت: وی گفت: تعداد کدرشته‌های امتحانی ۲۴۷ کدرشته و تعداد حوزه‌های امتحانی ۱۵۷ حوزه اصلی و ۵۵۷ حوزه فرعی در ۱۱۰ شهرستان کشور است و داوطلبان دکترا در هفت گروه آموزشی علوم انسانی علوم پایه فنی و مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هنر دامپزشکی و زبان به رقابت می‌پردازند.

وی افزود: برای برگزاری آزمون‌ها نزدیک ۴ ماه است که سازمان سنجش برای سوالات در قرنطینه است که کار بسیار سختی است.


رئیس سازمان سنجش در ادامه با اشاره به زمان بندی آزمون‌های سازمان سنجش گفت: تقویم آزمون‌ها در تابستان نوشته می‌شود با توجه به تعداد زیادی آزمون تکلیفی در سازمان سنجش مشخص شده، برنامه تجمیع آزمون‌ها را دنبال می‌کنیم که آن را از دکتری و ارشد شروع کردیم.


وی گفت: آزمون دکترا صبح روز پنجشنبه ۱۱ اسفند ماه آغاز می‌شود. تعداد کل داوطلبان دکتری ۱۶۹ هزار و ۹۶۴ نفر است که ۷۵ هزار و ۶۲۵ نفر زن و ۹۴ هزار و ۳۳۹ نفر مرد هستند.

پورعباس افزود: زمان انتشار اطلاعیه توزیع کارت این آزمون‌ها روی سایت سازمان سنجش از سوم اسفند جاری آغاز شده و دریافت کارت ورود به جلسه و برگه راهنمای نام نویسی از هشتم اسفند تا دهم اسفند است.



وی در ادامه گفت:اولین آزمون تستی در حوزه الکترونیک برگزار شد و جواب مثبت هم گرفتیم راهکار و نقشه راه را درآوردیم که این اولین گام طراحان سوال است. سامانه طراحان سوال کشوری است و به شکل تمام الکترونیک عمل خواهد کرد.

پور عباس افزود: این سامانه به دو سامانه طراحی آزمون و سامانه برگزاری آزمون وصل خواهد شد که با این راه اندازی این سامانه و آزمون الکترونیک این زمینه را فراهم میکنم که هر لحظه اراده کنیم بتوانیم آزمون سراسری برگزار کنیم.‌ی افزود: در مرحله اول درنظر است تا برای آزمون‌های سراسری، کارشناسی‌ارشد و دکتری، نسبت به شناسایی و استفاده از تمامی ظرفیت‌های علمی ـ تخصصی موجود در دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی کشور و همچنین ظرفیت معلمان و دبیران وزارت آموزش و پرورش، برای طراحی سؤالات با رعایت استاندارد‌های لازم استفاده شود.

پورعباس ادامه داد: از فرهیختگان «اعم از شاغلان و بازنشستگان» دعوت به عمل می‌آید با مراجعه به درگاه سازمان سنجش آموزش کشور، در سامانه طراحان سوال نام نویسی کنند و مطابق دستورالعمل اعلام‌شده در سامانه، اقدام به طراحی و ارسال سوالات کنند.

 

کد ویدیو

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار