آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۵۴۵۰
دبیر دومین رویداد هنر و رسانه چهار سوق مطرح کرد

رویداد چهارسوق رویدادی برای شبکه سازی و اشتراک گذاری تجربیات افراد

قاسم اکبری دبیر رویداد چهارسوق گفت: این رویداد اتفاق خوبی برای شبکه سازی و اشتراک گذاری تجربیات، ایده‌های نو و هویت بخشی به دانش آموزان و فعالان تعلیم و تربیت در عرصه هنر و رسانه است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از دبیرخانه دائمی رویداد هنر و رسانه چهار سوق، قاسم اکبری دبیر دومین رویداد تخصصی چهارسوق در حاشیه برگزاری این رویداد، گفت: چهار سوق هنر و رسانه یک رویداد و فعالیت شناخته شده در عرصه تعلیم و تربیت است.

سال گذشته با برگزاری جلسات مختلفی ایده برگزاری چهارسوق تخصصی درباره زیست بوم شکل گرفت و اولین رویداد تخصصی تعریف شد.

وی افزود: سال گذشته به دلیل شیوع کرونا، این رویداد به صورت مجازی برگزار شد، اما امسال این رویداد رو به صورت حضوری داریم. این رویداد اتفاق خوبی برای شبکه سازی و اشتراک گذاری تجربیات، ایده‌های نو و هویت بخشی به دانش آموزان و فعالان عرصه هنر و رسانه است.

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه سوره درباره هدایت افراد به این رویداد نیز بیان کرد: اینگونه رویداد‌ها باید ادامه پیدا کنند تا شناخته شوند تمام شرکت کنندگان این رویداد باید سفیران رویداد شوند و رویداد را به جامعه معرفی کنند.

اکبری اضافه کرد: رویداد چهارسوق باید از سوی مدیران هنرستان‌ها و دانشگاه‌ها به عنوان مرجعیت دورهمی رسانه‌ای شناخته شود تا آنان نیز در مسیر اجرایی کمک کنند تا سطح کمی و کیفی این رویداد ارتقا پیدا کند.

گفتنی است رویداد چهارسوق یک رویداد مهم برای تقویت امید و انگیزه بین فعالان هنر و رسانه کشور است که هرساله برگزار می‌شود.

در این رویداد هرسال فعالان و دغدغه‌مندان از نقاط مختلف کشور حتی از کشور‌های اسلامی دیگر کنار هم جمع می‌شوند تا تجربیات نوآورانه یکدیگر را بشنوند، با هم متصل شوند و یک شبکه سازی بین آنان ایجاد شود.

هدف اولیه جشنواره چهارسوق، فعالان هنر و رسانه هستند که می‌توانند با یادگیری رشد پیدا کنند و سپس با یک شبکه سازی افراد بیشتری در این امر درگیر شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار