به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد احمدی- مهدی چمران روز یکشنبه پیش از یکصد و چهل و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره اجرای تراموا بر ضرورت مطالعات عمیقی در این حوزه تأکید کرد و اظهارداشت: اگر ضرورت اجرای این طرح تایید شد، شورا و شهرداری پای آن خواهند ایستاد.
وی افزود: شورای شهر بودجه ۷۸ هزار میلیاردی شهرداری در حوزه حمل و نقل را ۶۵ هزار میلیارد تومان تنظیم کرد.
وی با بیان اینکه ۱۰ هزار میلیارد تومان نیز اضافه بر بودجه شهرداری برای حمل و نقل عمومی اختصاص یافت، گفت: علاوه بر امکانات وزارت کشور و اقدامی که بنابر وظیفه خود انجام میدهد، این مبالغ اختصاص داده شده است.
چمران تاکید کرد که اگر شهرداری در اتوبوس و مترو بتواند اقدام لازم را انجام دهد، امیدواریم ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس که وعده داده شده اضافه شود.
سوده نجفی در نطق پیشاز دستور خود به مناسبت هفته سلامت، گفت: هفته ملی سلامت بهانهای است تا توجه همگان را اعم از سیاستگذاران، مدیران، مسئولان و آحاد افراد جامعه به اهمیت مقوله سلامت به عنوان یکی از حقوق بنیادین شهروندان جلب شود.
وی تأکید کرد: این امر محقق نخواهد شد مگر آنکه تمام آحاد جامعه اهمیت سلامت را درک کرده و برای تحقق آن تلاش کنند تا بتوان با همراهی دست اندرکاران حوزه سلامت نسبت به آگاه سازی در خصوص مسائل و چالشهای پیش روی سلامت و همچنین ترویج سبک زندگی سالم، ارتقاء سواد سلامت، ترویج خود مراقبتی گامی کوچک برداشت.
نجفی ادامه داد: آنچه در خصوص سلامت در حوزه مدیریت شهری حائز اهمیت است؛ توجه ویژه مدیریت شهری به این موضوع در راستای مسئولیت اجتماعی به منظور ارتقاء سطح سلامت شهروندان در تعامل با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که متولی اصلی سلامت میباشد، است.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت ارائه خدمات و زیرساختهای بهداشتی شهر تهران خصوصا در مناطق کم برخوردار مطلوب نیست و فضاهای عمومی، خدماتی وکالبد شهر با شاخصهای بهداشتی فاصله دارد که انتظار میرود دولت و مجلس برای بهره مندی عادلانه همه شهروندان از خدمات بهداشتی و درمانی توجه و اهتمام جدی تری داشته باشند.
این عضو شورای شهر افزود: برابر با نظرات کارشناسان و افراد صاحب نظر در حوزه مدیریت شهری و سلامت تشکیل سازمان سلامت شهرداری تهران با ادغام شرکتها و نهادهای مربوط به حوزه سلامت در شهرداری تهران به منظور افزایش کارایی، یکپارچگی ماموریتها و پرهیز از موازی کاریهای معمول میتواند راهکاری مناسب درحکمرانی شهری در حوزه سلامت باشد.
رئیس کمیته سلامت، احصاء معضلات و مشکلات در حوزه سلامت، بازنگری میزان پیشرفت برنامه پنج ساله، بررسی مشکلات شرکت شهر سالم، برگزاری جلسات مستمر با کارمندان خانم شاغل در سطح مناطق، تعامل با وزات بهداشت و پیگیری طرح مشارکتی در حوزه سلامت را از مهمترین فعالیتها در این دوره عنوان کرد.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در جریان تقدیر از جهادگران عرصه سلامت، به ساخت نیمه کاره بیمارستان کودکان در منطقه۱۸ تهران اشاره کرد و گفت: در این خصوص نامهای از سوی مدیریت شهری به وزارت بهداشت ارسال خواهد شد.
وی یادآور شد: این بیمارستان در منطقه ۱۸ تهران بیشترین مراحل ساخت را پشت سر گذاشته است.
زهرا شمس احسان دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در زمان تذکر خود، درباره بهبود نظام پرداخت عادلانه و هماهنگ کارکنان شهرداری تهران تذکر داد و با بیان اینکه از ابتدای تشکیل این دوره از شورا نسبت به حقوق و مزایای کارکنان دغدغه وجود داشته است، بسته خرسند ساز را نتیجه این دغدغه دانست.
وی شکاف بین بیشترین و کمترین حقوق و مزایای کارکنان را از مشکلات دانست و اظهار داشت: برای ساماندهی مدل متنوع در استخدام نیروی انسانی با سازمان استخدامی مکاتباتی انجام شود.
مهدی عباسی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره به منویات رهبر انقلاب اسلامی، بر ضرورت برخورد با فساد تاکید کرد و افزود: متوجه شدم یکی از افراد منسوب به دفتر شهردار تهران برای مسایل مالی بازداشت شده است.
وی افزود: قبل از سال جدید دستگاه امنیتی کشور با رصد اطلاعاتی، عناصری را در دفتر شهردار بازداشت کرد که از ارایه نام آن برای حفظ آبرو معذورم.
عباسی ادامه داد: چه کسانی این فرد را وارد شهرداری تهران کرد و چه کسانی به آن مسئولیت داد؟
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران افزود: شاهدین و افرادی که از آنها اخاذی شده و به آنها ظلم شده، آمادگی شهادت دارند.
وی گفت: این یک رمز گشایی لازم دارد، خلاف واقع گفتن شاید افکار عمومی را گمراه کند، اما اعضای شورای شهر را گمراه نمیکند.