کد خبر:۱۰۷۴۴۷۹

ساخت ۶۰ هزار مسکن مددجویی با مشارکت قرارگاه امام حسن(ع)/ مشارکت در ایجاد اشتغال برای بانوان سرپرست خانوار

دبیر فرماندهی قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) از مشارکت در ساخت ۶۰ هزار مسکن مددجویی و ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار و فرزندان سازمان بهزیستی کشور خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل، علی محمد قادری در نشست مشترک با قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) ضمن تشریح فعالیت‌ها و وظایف سازمان بهزیستی گفت: این سازمان از ۱۵ سال پیش در حوزه تسهیلگری مسکن مددجویان ورود کرده که با مشارکت دستگاه‌ها و خیرین ۱۷۷ هزار خانوار تحت پوشش صاحب مسکن شده اند.

وی افزود: برآورد سازمان بهزیستی نیاز به ۱۶۰ هزار مسکن مددجویی برای افراد تحت پوشش است که ۱۲۰ هزار مسکن شهری و ۴۰ هزار مسکن در بخش روستایی است که در حال حاضر ۱۴۰ هزار متقاضی از این میزان در سامانه وزارت راه و شهرسازی ثبت نام کرده اند.

قادری در ادامه با بیان اینکه در حوزه اشتغال تعهد سازمان بهزیستی ۶۵ هزار از یک میلیون نفر بود، تشریح کرد: در سال گذشته ۸۵ هزار اشتغال یعنی ۱۳۰ درصد مورد انتظار با راستی آزمایی ۹۳ درصد توسط سازمان بهزیستی ایجاد شده است.

در این جلسه سردار جمال‌الدین آبرومند دبیر فرماندهی قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) با اشاره به اینکه می‌توان با بهره گیری از ظرفیت‌های قانونی، مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و بنگاه‌ها و بهره گیری از توان مردمی بسیاری از مشکلات را رفع کرد، افزود: اگر مسائل به خوبی برای جامعه بیان و معرفی شود، بسیاری از کار‌ها توسط خود مردم انجام خواهد گرفت.

وی همچنین از مشارکت در احداث ۶۰ هزار مسکن مددجویی خبر داد و افزود: با مشارکت سازمان بهزیستی و قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن (ع) برای زنان سرپرست خانوار و فرزندان در آستانه مستقل شدن شغل ایجاد خواهد شد.

در این جلسه که سردار ضیاء الدین حزنی فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی سپاه، میر محمد صادقی معاون بنیاد احسان ستاد اجرایی، سردار غلامی معاون سازمان بسیج سازندگی و مدیرعامل هلدینگ حمایتی بنیاد مستضعفان نیز حضور داشتند در خصوص اوقات فراغت و سفر برای خانواده‌های افراد دارای معلولیت بحث و گفتگو شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار