کد خبر:۱۰۷۴۵۲
دکتراي هوش مصنوعی:
بودجه آی سی تی در ايران بايد به بيش از 10 برابر برسد
دکتر هوش مصنوعی گفت: بودجه اختصاص يافته «آی. سی.تی» در ايران خيلی کم است و بايد به بيش از 10 برابر برسد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمدرضا بيک زاده دیروز در دومين همايش «فناوری اطلاعات حال و آينده» که در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، اظهار داشت: نياز انسان دارای هشت لايه اصلی است و نيازهای اوليه و نياز به آرامش، احترام، زيبايی، دانايی و توانايی جزو اين هشت لايه قرار می گيرد.
دکترای هوش مصنوعی با اشاره به اينكه تکنولوژی از نياز ما سرچشمه می گيرد، افزود: حس دانايی و توانايی باعث رفع کمبودها مي شود
اين پژوهشگر و استاد دانشگاه «ام.ام.يو» مالزی با اشاره به رشد سريع «آی. سی.تی» گفت: در سال 1958 اولين مدار الکترونيکی ساخته شد و ما اکنون در دنيا يک ميليارد پی.سی داريم؛ به علاوه چهار ميليارد موبايل که هر کدام را می توان يک پی.سی در نظر گرفت.
معاون پژوهشی مرکز تحقيقات فارابی در ادامه افزود: موضوع تحقيقی که در نظر گرفته می شود در حوزه نزولی يا در زمان رکود نباشد زيرا کاربرد آن کم است .
وی در ادامه گفت: در حوزه نرم افزار اکنون روی موضوعاتی که حالت نظر سنجی دارند تحقيق می شود . Social Net Work تمام وبلاگ ها و سايت ها را می خواند و نظر اشخاص را در آن زمينه ها چه از لحاظ حقوقی ، سياسی ، اجتماعی مورد بررسی قرار می دهد.
دکتر بیک زاده افزود: در سال 1970 تعداد هارد کامپيوتر ها تنها 10 عدد بوده که اين عدد در سال 2010 به 700 ميليون رسيده و حجم اطلاعات درنت ورک 400 ترا بايت است و هر روز 120 هزار سايت به آن افزوده می شود و کشورها به دنبال اين هستند که اين حجم وسيع اطلاعات را داشته باشند و بيشترين بهره را از آن ببرند.
وی گفت: جايگاه وب در بازه زمانی به چهار فاز تقسيم می شود که ما اکنون در مرحله سوم از آن قرار داريم . مرحله اول اتصال کامپيوترها به هم بود که بعد از آن توانستيم سايت ها رادر ارتباط با يکديگر قرار دهيم و اکنون ارتباط بين انسانها از طريق وب صورت می پذيرد و به سويی پيش می رويم که در آينده بتوان دانش ها را به هم ربط دهيم که هنوز کسی نمی داند در آن زمان چه تحولی اتفاق خواهد افتاد.
بيک زاده در ادامه تأکيد کرد: برای موفقيت در بازار کار بايد با دانايی کار کرد و بتوان اطلاعات را درک و آناليز نمود و مديريت کارها را در دست گرفت و در صورت نقص بتوان آن را بر اساس دانايی اصلاح نمود.
وی در ادامه از سه کشور در زمينه حدود پيشرفت(آی. سی.تی) ياد کرد و گفت: کشور مالزی پيشرفت چندان زيادی در زمينه ( آی. سی.تی) ندارد و برنامه ريزی برای پيشرفت تا سال 2030 دارند. ژاپن در سال 2007 به عنوان برترين کشوردر زمينه(آی. سی.تی) از لحاظ دانشگاهی و تئوری شناخته شد و برنامه آنها تا سال 2015 قابليت افراد شناسايی کند وهمان را توسعه دهد و اروپا اين قابليت را دارد که ديگر کشورها را با(آی. سی.تی) شکل دهد و توانايی توليد علم را دارد .
معاون پژوهشی مرکز تحقيقات مخابرات با بيان اينکه تحقيقات بايد کاربردی و قابل صنعتی شدن باشد گفت: فيس بوک زمینه ای برای تحقيق کاربردی هستند.
مهدی يعقوبی ، دبير کنفرانس بيان کرد: فناوری اطلاعات به شناخت ناشناخته های ديگر زمينه های علمی کمک می کند و برتری علمی با خود می آورد.
مسئول امور پژوهشی نيز در پايان گفت: دومين کنفرانس فناوری اطلاعات ، حال ، آينده تلاشی است در جهت گردآوردن پژوهشگران اين عرصه ، تا آخرين دستاوردهای پژوهشی خود را با ديگران به اشتراک بگذارند و مشکلات فرا روی مسائل پيچيده را با همفکری ، بررسی و تحليل کنند.
لازم به ذکر است اين همايش به مدت دو روزهشتم ونهم دی ماه در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با ارائه مقالات از سراسر کشوردر حال برگزاری است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.