به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو علی اسدی؛ رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در رویداد فناورانه پلیس هوشمند گفت: پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان توانستهاند در جهت رفع نیازهای کشور به وظایف خود عمل کنند، اما ظرفیتها و پتانسیلها نشان میدهد خلأها همچنان باقی است.
وی گفت: باید بین شرکتهای دانشبنیان و پارکهای علم و فناوری شبکهسازی ایجاد شود و در کنار این شبکهسازی، دستگاههای مختلفی که نیازمند بهرهمندی از دستگاهها و محصولات دانشبنیان هستند، مورد توجه قرار بگیرد.
اسدی ادامه داد: ظرفیتها و پتانسیل پارکهای علم و فناوری مشخص است و همانطور که دانشگاه تهران، دانشگاه مادر است پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز همین نقش را ایفا میکند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: پارک تهران از جمله پارکهایی است که شرکتها در همه حوزهها در آن فعالیت میکنند و تلاش ما این است که پارک فقط در جهت رفع نیازهای فناورانه و سختافزاری ورود نکند بلکه در جهت رفع بسیاری از معضلات جامعه تلاشهایی صورت بگیرد.
وی گفت: این اولین رویدادی نیست که با همکاری فراجا برگزار میشود بلکه در آذرماه سال گذشته نیز نمایشگاهی در این راستا برگزار شد و امروز نیز این رویداد پلیس هوشمند در حال برگزاری است.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان هاب پارکهای علم و فناوری برای رفع نیازهای فراجا انتخاب شده است.
وی تأکید کرد: در ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری، جلسات متعددی با همکاری فراجا و معاونت فناوری وزارت عتف برگزار شد و ۸۰۰ متقاضی از همه پارکها برای شرکت در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده و در اختیار فراجا قرار گرفتند.
اسدی گفت: بعد از غربالگری ۵۰۰ شرکت دانشبنیان انتخاب شدند و با تکتک این شرکتها تماس گرفته شد و درنهایت ۱۳۵ شرکت مورد تأیید قرار گرفتند. امروز ۶۲ شرکت دانشبنیان با محصولات فناورانه خود در این نمایشگاه حضور دارند و در این راستا ۲۰ پارک علم و فناوری با ما همکاری کردند.