کد خبر:۱۰۸۳۲۵۸
سلیمانی:

مدیریت شهری در ثلث دوم دوران کاری/ حریم منطقه و شن چاله‌ها، ابرچالش‌های منطقه ۱۸ هستند

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر با تأکید بر اینکه مدیریت شهری در ثلث دوم دوران کاری چهار ساله قرار دارد، بر استفاده مناسب از فرصت باقی مانده برای خدمت به مردم تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نرجس سلیمانی، رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا در یکصد و پنجاه و هشتمین جلسه شورای ششم، در جریان بررسی وضعیت منطقه ۱۸، با تاکید بر اینکه همه شهر‌ها زنده و صاحب تنفس هستند، از این رو هیچ توقف و کندی عملکری در رسیدن به پیشرفت قابل پذیرش نیست، گفت: بسیاری از فعالیت‌های شهر‌ها هم در طول روز و هم طی شب صورت می‌گیرد از این رو نمی‌توان با بهانه جویی کار شهر را ندیده گرفت و از زیر بار مسئولیت شانه خالی کرد؛ خوشبختانه در منطقه ۱۸ تلاش‌های خوبی صورت گرفته است، ضمن آنکه مدیریت شهری در این منطقه با ابرچالش‌هایی روبه رو است که از مقیاس‌های منطقه فراتر رفته و می‌توان به حریم منطقه و وجود شن چاله‌ها اشاره کرد.

وی به دیدار اخیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب وتوصیه ایشان در خصوص توجه به دو کلمه کلیدی "در مجموع" و "در نگاه کلی" اشاره کرد و اظهار داشت: در مجموعه شهرداری هم باید به بیان و ترسیم جهات و برگرفته از فرمایشات رهبری معظم انقلاب تاسی کرد چرا که کلید موفقیت در مدیریت شهری نگاه ویژه و کاربردی از همین دو واژه است.

وی افزود: مدیریت شهری در منطقه ۱۸ با چالش‌ها و در چند مورد با ابر چالش‌هایی همچون شن چاله ها، مسیل کن، تهدید حدود منطقه، روبه‌رو است که در بازدید‌های غیر رسمی مسائل و مشکلات این منطقه مورد بررسی و بازدید میدانی قرار گرفت و در بازدید اخیر روسای ۳ کمیسیون شورای شهر تهران بطور عمیق‌تر و با نگاهی وسیع‌تر مورد معاینه قرار گرفت.

سلیمانی افزود: فعالیت‌های مدیران ارشد شهری نیز در بازدید اخیر مورد بررسی قرار گرفت و در مجموع می‌توان گفت شهرداری منطقه ۱۸ فعال و محرک بود، اما برای حل مشکلات مردم از جمله سرانه پایین ورزشی، رفع مشکل شن چاله‌ها به عنوان یک تهدید، ساماندهی و اجرای باغ راه حضرت فاطمه (س) و رسیدگی به بازار آهن با قید اولویت و فوریت اقدام کرد.

وی اضافه کرد: در نگاه کلی شهرداری منطقه، واجد مولفه‌های پرتحرکی و فعال بودن است، البته برای حل مشکلاتی همچون سرانه پایین فضای ورزشی، تملک املاک معارض در طرح‌های در دست اقدام از جمله پروژه بزرگراه شهید بروجردی، تجدید روکش آسفالت در سطح متناسب و تعیین تکلیف پروژه‌های مشارکتی دارای مشکلات متعدد قانونی، باید تلاش‌های بسیاری صورت گیرد تا تلاش‌های انجام شده به ثمر برسد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران در خصوص پروژه‌های دیگر فعال این منطقه همچون پیاده راه حضرت فاطمه (سلام الله علیها) عنوان کرد: قطعا تکمیل چنین پروژه‌هایی می‌تواند تاثیر خیلی خوبی بر روحیه مردم منطقه داشته باشد، از سویی موضوع شن چاله‌ها در منطقه و در مجاورت مسیل کن که مدتهاست به عنوان یک تهدید معرفی میشود جزء معدود فرصت‌های با قابلیت فرامنطقه‌ای است که اگر به آن توجه ویژه‌ای صورت گیرد می‌تواند بعنوان فرصتی خوب برای منطقه تلقی شود.

وی در خصوص مشکلات ناشی از نوع و نحوه سنتی فعالیت در بازار آهن موجود در منطقه که خودبعنوان یک مشکل اساسی نیازمند رسیدگی و نگاه ویژه با اولویت بالاست گفت: قطعا تعیین تکلیف روش فعالیت بازار آهن بدون هماهنگی با ذینفعان در مقیاس خرد و کلان قابل به سرانجام رسیدن نیست و امیدواریم این مهم با جدیت و حصول نتیجه پیگیری شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به برخی پروژ‌های مقیاس محلی از جمله درمانگاه شهرداری، پروژه ۷۴ واحدی، پروژه مشارکتی شهرداری در منطقه و امثالهم اظهار کرد: امروز هزاران میلیارد تومان در برخی پروژه‌ها فریز شده باید برای اجرای این پروژه‌ها تلاش و دقت بیشتری صورت بگیرد.

سلیمانی با تأکید بر اینکه هنوز برای بازگشایی خیابان بابایی و باقری اقدام عملیاتی انجام نشده است، یادآور شد: علیرغم گذشت ۲۰ سال هنوز رفع معارضین اطراف ایستگاه مترو نعمت آباد انجام نشده است.

وی در پایان با بیان اینکه تنها یک ثلث از فعالیت‌های مدیریت شهری باقی مانده است، خاطرنشان کرد: باید از فرصت‌های باقی مانده استفاده کرد تا دچار خسران نشویم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار