به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در مورخه ۰۱/۰۳/۱۴۰۲ مردی جوانی (حدودا ۳۰ ساله) با حضور در کلانتری ۱۰۸ نواب به مأموران اعلام کرد که فردی به بهانه اجاره مشترک یک واحد مسکونی با او قرار ملاقات گذاشته، اما وی را بیهوش کرده و با تهیه فیلم و با وجود سرقت تمامی اموال در زمان بیهوشی، با تهدید انتشار فیلم در فضای مجازی اقدام به اخاذی از وی در چندین نوبت نموده و کماکان تهدیدهای خود را ادامه میدهد.
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع "سرقت به شیوه بیهوشی و اقدام به اخاذی" و به دستور بازپرس شعبه هشتم دادسرای ناحیه ۳۴ تهران، پرونده جهت رسیدگی در اختیار پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
شاکی پرونده پس از حضور در پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: "با هدف پیدا کردن یک هم اتاقی برای زندگی مشترک در محدوده خیابان جیحون، یک آگهی در فضای مجازی منتشر کردم. پس از مدتی کوتاه، جوانی با من تماس گرفت و در صحبتهای اولیه، شرایط مرا قبول کرد؛ به همین دلیل برای آشنایی بیشتر و همچنین رؤیت خانه از سوی این شخص، با وی قرار ملاقات گذاشته و او نیز به خانه آمد. این جوان از بنده درخواست مقداری آب و نوشیدنی کرد و من نیز شربت آماده کرده، اما در یک لحظه و با سوء استفاده از عدم حضور بنده در اتاق، این شخص شربت مرا مسموم کرد بگونهای که پس از نوشیدن شربت کاملا بیهوش شدم؛ پس از گذشت ۲۴ ساعت، زمانیکه به هوش آمدم متوجه شدم، علاوه بر سرقت تمامی اموال باارزش داخل خانه نظیر گوشی تلفن همراه، پول و ...، لباس هایم نیز از تن درآورده شده است. با گذشت مدت کوتاهی از ماجرا و شروع تماسهای تلفنی و همچنین ارسال فیلمی که در زمان بیهوشی بنده تهیه شده بود، تهدیدها در خصوص انتشار این فیلم در شبکههای اجتماعی آغاز شد و من نیز مجبور شدم در چندین نوبت مبالغی را به حسابهای اعلامی واریز نمایم، اما با ادامه تهدیدات تصمیم گرفتم تا موضوع را به پلیس اطلاع دهم.
همزمان با آغاز رسیدگی به پرونده، طرح شکایت مشابه دیگری به پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع گردید که در آن سارق با "تهدید به انتشار فیلم " و همچنین "ادعای بازگرداندن خودروی سرقت شده از مالباخته"، اقدام به اخاذی کرده بود.
مالباخته پس از حضور در پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: در داخل یک قهوه خانه با جوانی حدودا ۲۵ – ۳۰ ساله آشنا شدم. پس از چند جلسه ملاقات، این شخص مرا به منزلش در محدوده خیابان انقلاب دعوت کرد؛ زمانیکه داخل خانه بودم، این جوان یک نوشیدنی برایم آورد که بلافاصله پس از نوشیدن آن بیهوش شدم؛ پس از گذشت دو روز، زمانیکه به هوش آمدم متوجه سرقت خودرو (یک دستگاه خودرو شاسی بلند توسان سفیدرنگ) و همچنین برداشت بیش از ۳۰ میلیون تومان از حساب کارت عابر بانک (سارق در زمان مراجعت مالباخته به سوپرمارکت و در هنگام خرید توسط مالباخته اقدام به سرقت رمز عابربانک کرده بود) شدم.
کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ، در تحقیقات اطلاع پیدا کردند که منزلِ واقع در خیابان انقلاب به صورت کوتاه مدت توسط متهم اجاره شده؛ همچنین با طرح شکایت تعدادی از بانوان، از رانندهی جوان یک دستگاه خودرو توسان سفیدرنگ، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که سارق پس از سرقت خودرو، با طرح دوستی از طریق فضای مجازی و با معرفی خود به عنوان تاجر و فعال در زمینه خرید و فروش ملک، اعتماد آنها را جلب و در ادامه با تهدید و ضرب و شتم، تعدادی از آنها را مورد آزار و اذیت قرار داده است.
با توجه به حساسیت ایجاد شده در پرونده و شناسایی تعداد دیگری از شکات، اقدامات ویژه پلیسی جهت شناسایی و دستگیری متهم آغاز؛ با انجام اقدامات تخصصی و بهره گیری از اظهارات شکات و مالباختگان، سرانجام مخفیگاه متهم در منزل یکی از بستگانش در شهرستان اسلامشهر شناسایی؛ متهم در مورخه ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ دستگیر و به پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.
سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: متهم ۲۳ ساله پرونده، پس از مواجه حضوری با شکات و مالباختگان و همچنین شواهد و قرائن ارائه شده از سوی کارآگاهان، به ناچار به سرقت، اخاذی از شکات و همچنین فریب بانوان تحت عنوان تاجر و ... اعتراف کرده است. در ادامه، مقادیری از اموال مالباختگان از قبیل کارتهای عابر بانک، مقادیری طلاجات و گوشیهای تلفن همراه از داخل مخفیگاه متهم کشف؛ همچنین خودرو توسان متعلق به یکی از شکات پرونده نیز در یک پارکینگ عمومی در محدوده میدان امام حسین کشف و به مالک آن مسترد شد.