به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شهروز صیفوری، مدیر عامل شرکت دانش بنیان بیاب سلامت در خصوص اپلیکیشن خود تشریح کرد: ما با سرمایه گذاری و همت گروهی از فعالان بخش خصوصی و متخصصین حوزه تغذیه، از سال ۱۳۸۷ زیرساختها و محصولات گوناگونی را در جهت ارتقا سلامت جمعی، توسعه داده ایم.
او ادامه داد: یکی از حوزههایی که در مراسم اربعین میتواند کمک رسان زائران عزیز باشد، آنالیز جیرههای غذایی در جهت جلوگیری از بیماریهای ناشی از سوتغذیه و همچنین هدر رفت منابع از خدمات این مجموعه است.
در اربعین حسینی با توجه به فعالیت بدنی بالا، پیاده روی طولانی و خستگی شاهد بهم ریختگی الکترولیتهای بدنی هستیم و درنتیجه دچار گرفتگی عضلانی میشویم. الکترولیتها عناصر و ترکیباتی هستند که به طور طبیعی در بدن وجود دارند. آنها عملکردهای فیزیولوژیکی مهم را کنترل میکنند. نمونههایی از الکترولیتها عبارتند از:کلسیم، کلرید، منیزیم، فسفات، پتاسیم، سدیم و. این مواد در خون، مایعات بدن و ادرار شما وجود دارند؛ آنها همچنین با غذا، نوشیدنی و مکملها تأمین میشوند. اختلال الکترولیت زمانی اتفاق میافتد که سطح الکترولیتها در بدن شما خیلی زیاد یا خیلی کم باشد. برای اینکه بدن شما به درستی عمل کند، الکترولیتها باید در یک تعادل نگه داشته شوند. در غیر این صورت، سیستمهای حیاتی بدن میتوانند تحت تأثیر قرار گیرند. عدم تعادل شدید الکترولیت میتواند باعث مشکلات جدی مانند کما، تشنج و ایست قلبی خواهد شد. در این راه اپلیکیشن بیاب سلامت با کمک هوش مصنوعی کمک رسان زائران خواهد بود.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: ایجاد غرفه در مسیر پیاده روی و پایش سلامت زوار همچنین پایش فعالیت بدنی زوار و ارائه پیشنهاد و جیرههای غذایی مناسب با توجه به خدمات موکبهای مسیر از طریق اپلیکیشن به ایشان و همکاری با موکب داران و شناسایی جیره غذایی قابل توزیع توسط آنها و معرفی آنالیز غذاها به زوار همینطور ارائه گزارش به زوار از تاثیر پیاده روی اربعین بر سلامت آنها در پایان سفر از جمله خدماتی است که این شرکت میتواند ارئه دهد.
وی در پایان تاکید کرد: هر فرد تنها با یک خط اینترنت و گوشی هوشمند میتواند از تمامی خدمات گفته شده به نحو احسن بهرهمند شود.