به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ناصر عتباتی با بیان اینکه شبکه قاچاق سلاح و مهمات جنگی و شکاری در ارومیه منهدم و دو نفر در این خصوص دستگیر شدند، اظهار کرد: با دریافت گزارشی از پلیس اطلاعات و امنیت فرماندهی انتظامی آذربایجانغربی به دادسرا، بلافاصله طی دستوری از سوی معاون دادستانی، مأموران پلیس اطلاعات و امنیت به همراه مأموران اطلاعاتی هنگ مرزی به یکی از روستاهای ارومیه عزیمت کردند.
وی افزود: در این عملیات غافلگیرکننده، ۴۷ قبضه سلاح جنگی از نوع کلت کمری، ۵۰ قبضه انواع سلاح شکاری به همراه متعلقات، ۹۶ تیغه خشاب کشف و ۲ نفر متهم دستگیر و روانه زندان شدند.
رئیس کل دادگستری آذربایجانغربی به افرادی که با اعمال مجرمانه و قاچاق سلاح و مهمات قصد برهم زدن امنیت عمومی جامعه را در سر دارند، هشدار داد: دستگاه قضائی با قاچاقچیان سلاح به جد و با شدت برخورد قاطع خواهد کرد.
عتباتی همچنین بیان کرد: در راستای اجرای تبصره ٢ ماده ١٠ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها، ۵۵۳ فقره تغییرک اربری غیرمجاز در استان با حضور نمایندگان دادستانیهای تابعه استان آذربایجان غربی، قلع و قمع شد.
وی اضافه کرد: در مدت ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۲ نیز ۱۸۵ فقره احکام قطعی لازم الاجرا در خصوص تغییر کاربریهای غیرمجاز در استان اجرا شده است.
وی ادامه داد: این تغییر کاربریها شامل بناهای مسکونی و دیوارکشیها است.
رئیس کل دادگستری آذربایجانغربی گفت: با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی برخورد قانونی میشود.
عتباتی همچنین با اشاره به ورود دستگاه قضائی آذربایجانغربی برای جلوگیری از بیکار شدن یک هزار و ۶۰ نفر از کارگران کارخانه آذرقند نقده و کارخانه قند دزفول خبر داد و افزود: دستگاه قضائی استان با هدف حل مشکل پیش آمده در کارخانه آذرقند نقده پیرو صدور نیابت از حوزه قضائی خوزستان در جهت توقیف برخی از آلات و ادوات این کارخانه به موضوع ورود کرد و پس از برگزاری پنج جلسه فشرده در مقاطع مختلف و اخذ نظریه هیأت کارشناسان رسمی دادگستری، طرفین مبنی بر عدم انتقال توربین برق کارخانه آذر قند نقده به کارخانه قند دزفول توافق کردند.
وی تاکید کرد: با حمایت و نظارت دستگاه قضائی در استان توافق شد با پرداخت ۲۶ میلیارد تومان به کارخانه قند دزفول از بیکار شدن یک هزار و ۶۰ نفر از کارگران کارخانه آذر قند نقده و کارخانه قند دزفول جلوگیری و در کار تولید اختلالی حاصل نشود.