به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عماد احمدوند در حاشیه مراسم افتتاح چهاردهمین نمایشگاه نانو که صبح امروز در سالن خلیج فارس نمایشگاه بینالمللی برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: در این دوره از نمایشگاه بالغ بر ۹۰ شرکت و تعدادی آزمایشگاه و نهادهای ترویجی و حدود ۴۴ طرح فناورانه که در مسیر تجاریسازی هستند، حضور دارند.
وی عرضه ۱۰ طرح فناورانه دارای نوآوری جهانی را از بخشهای دیگر این نمایشگاه نام برد و یادآور شد: در مجموع ۱۷۰ نهاد مرتبط با نانو طی روزهای برگزاری نمایشگاه از امروز، شنبه ۱۳ آبان تا ۱۶ آبان ماه دستاوردهای خود را در معرض نمایش قرار خواهند داد.
احمدوند، این نمایشگاه را عصاره فعالیتهای شرکتهای فعال در حوزه نانو توصیف و اظهار کرد: بخشی از حوزههایی که در سند ۱۰ ساله نانو که برای دستیابی به اهداف مشخص شده است، در این نمایشگاه حضور دارند؛ از این رو هدف از برگزاری نمایشگاه صرفا اهداف تجاری نیست، بلکه موضوعات آموزشی، توسعه فناوری تا کمک به تجاریسازی محصولات از اهداف این نمایشگاه به شمار میرود.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو، رشد شرکتهای نانویی را از مهمترین تفاوتهای این دوره از نمایشگاه نسبت به دورههای قبل نام برد و یادآور شد: خیلی از مجموعههایی که در گذشته در سطح طرح فناورانه بودند، اکنون در قالب شرکت حضور دارند و بسیاری از شرکتها که در برههای نمونه اولیه محصول را داشتند، اکنون محصول آنها به بازار ارائه شده است، ضمن آنکه بخشی از شرکتها در دفاتر صادراتی حضور دارند که کمک به توسعه صادرات آنها میشود.
وی خاطر نشان کرد: در کنار حضور شرکتهای نانویی شاهد حضور بخشهای دیگر معاونت علمی ریاستجمهوری هستیم، به گونهای که ستاد کوانتوم به همراه شرکتهای فعال در این حوزه در این نمایشگاه حاضر شدند.
احمدوند، مرکز توسعه همکاریهای راهبردی و مرکز شرکتهای دانشبنیان را از دیگر بخشهای معاونت علمی ریاست جمهوری دانست که در این نمایشگاه حضور دارند و گفت: این مجموعهها به عنوان اجزای اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور در نمایشگاه نانو حضور دارند.
وی رونمایی از ۷ طرح فناورانه با حضور معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری را از دیگر بخشهای این رویداد نام برد.