آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۹۲۹۲
نیویورک تایمز:

با وجود بمباران غزه فلسطینی‌ها خانه‌های خود را ترک نمی‌کنند

یک روزنامه آمریکایی به مقاومت و پایداری فلسطینی‌های ساکن شمال نوار غزه و مخالفت آنها با ترک منازل خود اشاره کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی در خصوص اوضاع نوار غزه نوشت: با وجود اوضاع سختی که ساکنان شمال نوار غزه با آن رو به رو هستند، اما فلسطینی‌های این مناطق با ترک منازل خود و حرکت به سمت جنوب غزه مخالفت می‌کنند.

در ادامه این گزارش آمده است: با وجود تلاش‌های ارتش اسرائیل برای گسترش حمله زمینی به نوار غزه، صد‌ها هزار فلسطینی همچنان در مناطق شمالی این منطقه ساکن هستند. این در حالیست که حملات هوایی و توپخانه‌ای ارتش اسرائیل علیه نوار غزه ادامه داشته و ساکنان این باریکه با کمبود مواد غذایی و پزشکی و کمک‌های بشردوستانه رو به رو هستند.

فلسطینی‌های ساکن مناطق شمالی نوار غزه در گفتگو با روزنامه نیویورک تایمز تاکید کردند: ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده که مناطق جنوبی امن است، اما در عین حال دست به کشتار‌های گسترده‌ای در این منطقه می‌زند. کوچ اجباری یک اهانت به شمار می‌رود که آن را تحمل نمی‌کنیم.

پیشتر نیز روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی تاکید کرده بود: محاصره نوار غزه توسط اسرائیل باعث شده آب تمیز و آشامیدنی در این منطقه پیدا نشود.

روز گذشته دفتر اطلاع رسانی دولت غزه اعلام کرد که بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ فلسطینی در جریان حملات رژیم صهیونیستی به غزه به شهادت رسیده یا ناپدید شده‌اند.

این نهاد تصریح کرد که از آغاز جنگ تاکنون ۴۲۳۷ کودک به شهادت رسیده‌اند و ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی ۱۰۷۱ جنایت را مرتکب شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار