کد خبر:۱۱۰۹۵۵۰
در گفتگو با دانشجو تشریح شد؛

جزئیات احداث خط ۱۱ مترو تهران

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره احداث خط ۱۱ مترو در تهران توضیحاتی ارائه کرد و گفت: نیاز به واردات و ساخت واگن در تهران با احداث خطوط جدید چند برابر خواهد شد.

محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در خصوص واگن‌های فعال در خطوط مختلف مترو اعلام کرد: ۱۱۶۹ واگن فعال در ۲۸۰ کیلومتر خطوط مترو تهران در حال حاضر مشغول جابه‌جایی مسافران هستند.

وی افزود: با وجود ۵۴ ایستگاه در مترو باید سرفاصله حرکت قطار‌ها ۲ الی ۳ دقیقه باشد که البته هنوز محقق نشده است. این مسئله نیاز پایتخت را به ساخت و واردات واگن نشان می‌دهد.

هرمزی با بیان اینکه عملیات اجرایی خطوط مختلف پایتخت در آستانه آغاز است، ادامه داد: تلاش می‌کنیم با توسعه ناوگان مترو و احداث خطوط جدید زمینه رفاه و سهولت در تردد شهروندان را فراهم کنیم.

معاون شهردار تهران تاکید می‌کند: نیاز به واردات و ساخت واگن در تهران با احداث خطوط جدید چند برابر خواهد شد.

وی درخصوص احداث دو خط ۱۱ و ۸ مترو نیز اذعان کرد: تفاهم‌نامه‌هایی در خصوص مشارکت در ساخت دو خط ۸ و ۱۱ با طرف چینی منعقد شده است. این موضوع در جریان سفر شهردار تهران به چین دنبال شد که خوشبختانه به نتایج خوبی هم رسید.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری پایتخت افزود: با توجه به پیشرفت‌‍‌هایی که در احداث خط ۱۱ صورت گرفته است، تفاهم‌نامه‌های منعقد شده که ظرفیت تبدیل به قرارداد را طی ۲ ماه آینده دارند.

هرمزی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر محل تامین منابع مالی خط ۱۱ مترو اظهار داشت: برای پیشبرد عملیات اجرایی خط ۱۱ شهرداری تهران از محل منابع غیرنقدی تامین اعتبار خواهد کرد.
به گفته معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و بر اساس تفاهمات صورت گرفته با سازندگان، اولین پرداخت این طرح به مبلغ ۶ همت پس از پیشرفت ۵ درصدی ساخت خط ۱۱ که شامل تجهیز کارگاه و ورود ماشین آلات لازم است، انجام خواهد شد.

وی درباره مسیر و جزئیات خط ۱۱ مترو تهران بیان کرد: این خط به طول ۳۲ کیلومتر با ۲۱ ایستگاه از منطقه ۲۲ آغاز و با عبور از مناطق ۱۶، ۱۷، ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۲۱ به دولت آباد و افسریه می‌رسد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار