آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۲۶۶۲

دست‌یابی به روش آنالیزی نوین آنیون‌ها و کاتیون‌های معدنی، کربوکسیلیک و سولفونیک اسید‌ها

سیستم اندازه‌گیری هم‌زمان آنیون‌ها و کاتیون‌های معدنی، کربوکسیلیک و سولفونیک اسید‌های کوتاه زنجیر با روشی آسان و مقرون به صرفه در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران راه‌اندازی شد.
دست‌یابی به روش آنالیزی نوین آنیون‌ها و کاتیون‌های معدنی، کربوکسیلیک و سولفونیک اسید‌ها

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، ملیحه صفوی رئیس پژوهشکده زیست‌فناوری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از راه‌اندازی سیستم اندازه‌گیری هم‌زمان آنیون‌ها و کاتیون‌های معدنی، کربوکسیلیک و سولفونیک اسید‌های کوتاه زنجیر با روشی آسان و مقرون به صرفه توسط محققان پژوهشکده زیست‌فناوری خبر داد.

رئیس پژوهشکده زیست‌‍فناوری گفت: روش‌های مرسوم اندازه‌گیری آنیون‌ها و کاتیون‌های معدنی نظیر NO۳-, NO۲-, Br-, Cl-, BrO۳-, NH۴+, Ca+۲, Mg+۲, Na+, K+ و ... در نمونه‌های مختلف توسط روش‌هایی نظیر اسپکتروفتومتری، کیت‌های آزمایشگاهی، جذب اتمی، ICP و کروماتوگرافی یونی انجام می‌شود که برخی از این روش‌ها هزینه‌بر و برخی نیز غیر‌حساس است.

صفوی افزود: با توجه به هزینه‌های بالا و همچنین محدودیت اندازه‌گیری تک عنصری هر یک از روش‌های مذکور، یافتن روش‌های سریع، دقیق، چند عنصری و مقرون به صرفه از الزامات این حوزه به شمار می‌آید. در این راستا آزمایشگاه کروماتوگرافی مایع پژوهشکده زیست‌فناوری پس از ماه‌ها تلاش به روش اندازه‌گیری هم‌زمان آنیون و کاتیون‌های معدنی و همچنین کربوکسیلیک و سولفونیک اسید‌های کوتاه زنجیر با استفاده از تکنیک HPLC با آشکار ساز‌های عمومی نظیر UV, RI و همچنین فاز متحرک آبی و ارزان قیمت دست پیدا کرده است.

وی بیان داشت: پژوهشکده زیست‌فناوری آمادگی کامل خود را جهت انجام اندازه گیری هم‌زمان پارامتر‌های مذکور را داشته و خدمات‌دهی به کلیه مراکز آموزشی، پژوهشی، بیمارستان‌ها و همچنین آزمایشگاه‌های مربوطه در کل کشور اعلام می‌کند.

گفتنی است، این پژوهشکده در حال بهینه‌سازی روشی ساده و ارزان برای آنالیز آمینو اسید‌ها در نمونه‌های بیولوژیک، غذایی و دارویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار