آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۳۳۳۵
وزیر صمت تاکید کرد

رسوخ هوشمندی و نوآوری در صنعت کشور از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان

وزیر صنعت، معدن و تجارت در آیین امضای چهار توافق‌نامه مهم توسعه فناوری‌های صنایع معدن، مس و فولاد با شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد که برای حرکت در مسیر آینده، ورود به بازار و یافتن متقاضی مهم‌تر از داخلی سازی است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، عباس علی آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت در رویداد امضای توافق‌نامه‌های همکاری بین معاونت علمی، وزارت صمت، شرکت ملی صنایع مس، ایمیدرو و شرکت فولاد مبارکه با تاکید بر ضرورت هوشمندی و هوشمندسازی عنوان کرد: صنایع ما باید در مسیر آینده حرکت کنند؛ این در حالی است که همچنان در گذشته هستیم و برای حرکت در مسیر آینده می‌بایست هوشمندسازی را دنبال کنیم.

وی با بیان این‌که استفاده از نوآوری و فناوری برای تسلط بر علم و آینده بر داخلی‌سازی مقدم است، ادامه داد: در گذشته بر این باور بودیم که باید در مسیر ساخت داخل حرکت کرد، اما آن‌چه امروز اهمیتی بسیار بالا دارد، حرکت در مسیر عقل است و باید به سمت هوشمندی و نوآوری حرکت کرد. نوآوری از داخلی سازی مهم‌تر است و برای حرکت در مسیر آینده، ورود به بازار و پیدا شدن متقاضی مهم‌تر از داخلی سازی است. باید با استفاده از نوآوری و هوشمندی، خود را بر عالم مسلط کنیم و راهبری هوشمندانه، مهم‌تر از هوشمندی است. شما باید به صورت هوشمندانه عالم را راهبری کنید.

وزیر صمت با بیان این‌که به دنبال اتصال صنایع دانش‌بنیان به صنایع کوچک کشور هستیم تا از ظرفیت‌های صنایع بزرگ در وهله اول برای حل مشکلات و سپس برای خلق آینده استفاده کنیم، افزود: از این دست اسناد همکاری در آینده بیش از گذشته منعقد خواهد شد و به دور از شعار و سخنرانی، این همکاری‌ها که منشأ آن همکاری بین معاونت علمی و وزارت صمت برای رسوخ هوشمندی و نوآوری به صنایع کشور است وارد مرحله اجرا شده‌اند.

وی با بیان این‌که پیوند میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع منعقد شد افزود: امروز قرارداد تحقق ۲۱ نیاز گلوگاهی صنعت با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع بزرگ ما منعقد شد که می‌تواند تحول چشمگیری را در خلق ثروت رقم بزند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار