آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۰۷۹۲

تهدید جانی وزیر خارجه آفریقای جنوبی پس از شکایت از اسرائیل

وزیر خارجه آفریقای جنوبی بعد از افزایش تهدید‌های جانی علیه او که به نظر می‌رسد با پرونده شکایت کشورش از اسرائیل مرتبط باشد خواستار تشدید تدابیر حفاظتی از خودش شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «نالدی پاندور»، وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی می‌گوید از زمانی که کشورش از اسرائیل نزد دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت کرده تهدید‌های جانی علیه او افزایش یافته است.

پاندور گفت که با رئیس پلیس درباره پیام‌های تهدیدآمیز متعددی که دریافت می‌کند صحبت کرده و احساس می‌کند که بهتر است تدابیر امنیتی برای حفاظت از او افزایش پیدا کنند.

وزیر خارجه آفریقای جنوبی تصریح کرد نگرانی او بیشتر درباره خانواده‌اش است، زیرا در برخی از تهدید‌ها در فضای مجازی به اسامی فرزندان او اشاره می‌شود.

او تصریح کرد سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیل برای ساکت کردن و ارعاب کسانی که در برابر ظلم قد علم می‌کنند به تهدید‌های اینچنینی متوسل می‌شوند.

پاندور گفت: «وقتی که دولت آپارتاید [در آفریقای جنوبی]در بدترین شرایط بر سر کار بود مردم دنیا و فلسطین پا پس نکشیدند. آن‌ها در جنبش آزادی‌بخش همراه ما بودند بنابراین ما هم الان نمی‌توانیم عقب بنشینیم.»

وی اضافه کرد: «ما باید با فلسطینی‌ها باشیم و یکی از چیز‌هایی که نباید اجازه بدهیم اتفاق بیفتد، شکست شجاعت است.»

دیوان بین‌المللی دادگستری جمعه چند هفته پیش حکم اولیه خود را درباره شکایت آفریقای جنوبی از اسرائیل درباره اعلام کرد و از اسرائیل خواست تمامی اقدامات لازم را برای جلوگیری از نسل‌کشی در غزه انجام دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار