به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهرا ناظم بکایی، رئیس دانشگاه الزهرا در نشست خبری که امروز برگزار شد، در خصوص آخرین وضعیت زمینهای اطراف دانشگاه گفت: دانشگاه الزهرا با هیچ کسی مشکل ندارد و اختصاص این زمینها به دانشگاه به صورت قانونی است و ساکنان اطراف دانشگاه را متصرفین غیر قانونی تلقی میکنیم.
وی در خصوص گودبرداری اخیر این دانشگاه افزود: ابن گودبرداری برای ساخت پروژه جدید دانشگاه بود که بر اساس مجوزهای قانونی انجام شده است.
وی ادامه داد: از سنوات قبلی افرادی ساکن بودند که هیچ سندی یا برگهای برحسب اینکه مالکیت آنها را ثابت کند وجود ندارد. طی دوسال این پرونده در دادگاههای جمهوری اسلامی مطرح بود و رای نهایی صادر شده همانی بود که همه آگاه شدید که بهره بردار این زمینها دانشگاه الزهرا است.
رئیس دانشگاه الزهرا گفت: برحسب حقی که قانون به دانشگاه الزهرا داده و این اراضی متعلق به ۱۰ هزار دانشجوی در حال تحصیل هستند؛ به همین خاطر هرگونه مانع تراشی در بهره برداری دانشگاه که برای استفاده آن در جهت رفاه دانشجویان خواهد بود در واقع ضایع کردن حق تمامی این دانشجویان است.
وی افزود: در نظام جمهوری اسلامی ایران هر اقدام عمرانی بر اساس قوانین و مقررات صورت میگیرد، در خصوص این مجمتع نیز تمامی مراحل قانونی طی شده و ان شاالله اتمام پروژه بین یک تا یک و نیم سال دیگر پایان خواهد یافت.
رئیس دانشگاه الزهرا بیان کرد: دانشگاه الزهرا ۱۰ هزار دانشجو با ۱۱ دانشکده دارد و تعداد کثیر دانشجویان در خوابگاه ساکن هستند. دانشگاه الزهرا در یکسال گذشته در زمینههای عمرانی توانسته دو خوابگاه را از سطح ۵ به سطح ۳ برسانیم و شروع آزمایشگاه را آغاز کردیم.
وی ادامه داد: یکی از کارهای عمرانی در دانشگاه تجمیع موتورخانهها در این دانشگاه است.
بکایی افزود: در زمینه آموزشی بازنگری سرفصل دروس و رشتهها را داریم و دو دانشکده خانواده و، در دستور کار داریم.
وی ادامه داد: دانشجویان با توجه به رشته علوم ورزشی موفقیتهای بزرگی کسب کردند، توجه ویژهای داریم به حوزههای ملی و بین المللی.
رئیس دانشگاه الزهرا افزود: تلاشی صورت میگیرد که تعدادی رشته بین رشتهای را بتوانیم اضافه کنیم و مجوز آن را دریافت کنیم.
ناظم بکایی خاطر نشان کرد:کمبود اعتباراتی هست که مانند سایر دانشگاهها داریم بخش عمده مشکلات دانشگاه تغذیه دانشجویی است و بارها هم اعلام کردیم که وزارت علوم بار تغذیه را از روی دوش دانشگاهها بردارند و اگر این اتفاق بیفتد بخش قابل توجهی از کسری اعتبارات دانشگاهها حل خواهد شد.