مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به نقش تشکلهای دانشجویی در پرداختن به موضوعات اجتماعی و نقشآفرینی در این زمینه عنوان کرد: کشور ما به عنوان یک کشور دینباور و اخلاقمدار، با اتکا به تاریخ چند هزار ساله خود، نیازمند تشکلهای دانشجویی فعال و پویا است. اساتید و دانشجویان باید با درک صحیح از شرایط جامعه، در قالب تشکلهای دانشجویی به مسائل و مشکلات اجتماعی بپردازند و در حل آنها نقشآفرینی کنند.
وی در ادامه سخنان خود به اهمیت تربیت متخصصین متعهد و اخلاقمدار در دانشگاهها اشاره کرد و افزود: تصمیمگیران و مسئولین آینده کشور، همین دانشجویانی هستند که امروز در دانشگاهها و حوزههای علمیه تحصیل میکنند. از این جهت، دانشگاهها باید از شعارزدگی فاصله بگیرند و به دنبال تربیت متخصصینی باشند که در کنار تخصص، به تعهد و اخلاق نیز پایبند باشند.
عضو هیئت رئیسه مجلس در پایان سخنان خود به تجربه خود در تشکلهای دانشجویی در دهه ۸۰ اشاره کرد و گفت: کنشگریهای دانشجویی در آن زمان باعث رشد و پختگی من شد. متأسفانه در برخی از دانشگاهها شاهد هستیم که تشکلهای دانشجویی بدون هیچ مسئولیت اجرایی و چالشی فعالیت میکنند و این امر مانع از رشد و پیشرفت آنها میشود.