آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۰۳۵۱

چند درصد مردم در تعطیلات عید فطر با خودرو مسافرت رفتند؟

رییس مرکز مدیریت راه‌های کشور از کاهش ۶ درصدی سفر‌های جاده‌ای در تعطیلات عید فطر امسال خبر داد و گفت: یک میلیون و ۶۷۰ هزار مسافر در این تعطیلات با ناوگان عمومی جابه جا شدند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، منصور فخاران رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشور، گفت: تردد‌های بین استانی از روز قبل از عید سعید فطر (۲۰ فروردین) تا پایان روز جمعه ۲۴ فروردین ماه، به ۸ میلیون و ۷۶۵ هزار تردد رسید. این آمار نسبت به تعطیلات عید فطر سال ۱۴۰۲، حدود ۶ درصد کاهش و نسبت به همین ایام در سال ۱۴۰۱، حدود ۱۰ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: استان‌های ایلام، یزد، هرمزگان و سیستان و بلوچستان، بیشترین افزایش تردد را نسبت به مدت مشابه سال گذشته (تعطیلات عید فطر) به خود اختصاص دادند.

فخاران با اشاره به این‌که بیش از ۱۲ میلیون و ۴۰۰ هزار پلاک ثبت شده است، اظهار کرد: از این تعداد حدود ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار پلاک شخصی بود که مجموعاً ۱۷۲ هزار خودرو مربوط به حمل‌ونقل عمومی در این ایام، بین استان‌ها تردد کرده و حدود یک میلیون و ۶۷۰ هزار مسافر را در تعطیلات عید فطر جابجا کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار