به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد ابراهیم پارسانژاد، رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران در مورد درمان ناباروی، اظهار داشت: وقتی زوجین برای درمان ناباروری مراجعه میکنند در مرحله اول درمانهای سطحی مربوط به زوجین برای انها تجویز میشود و در صورت لزوم درمانهای اولیه به سمت درمانهای پیشرفته سطح ۳ میرود.
وی افزود: بعد ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آنها به ۱۰۰ درصد میرسد.
این فوق تخصص نازایی، با اشاره به اینکه تمامی زوجهای نابارور میتوانند در فرایند درمان قرار گیرند، تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه دار میشوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی میکنند و از روشهای کمک باروری استفاده میکنند، صاحب بچه میشوند.
وی تاکید کرد: تا سالها پیش اگر زوجی مراجعه میکردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت به او گفته میشد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام میشود، اما این به معنای موفقیت در همه این عملها نیست.
بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران، ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.