به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ پیمان فلسفی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با برنامه «بهارستان دوازدهم» اظهار کرد: ما از لحاظ تولید گوشت قرمز در کشور، تقریبا در آستانه خودکفایی قرار گرفتهایم و نیاز داخل کشور را میتوانیم تامین کنیم؛ درواقع هیچ مشکلی در زمینه زیر ساختهای صنعت گوشت و مرغ نداریم.
وی افزود: افزایش قیمت گوشت و مرغ به دلیل سیاستهای اجرایی اشتباه است؛ به ویژه در طول دو سال گذشته که شاهد حذف ارز ترجیحی و آزادسازی قیمت مرغ بودیم.
نامزد دور دوم انتخابات مجلس خاطرنشان کرد: حذف ارز ترجیحی برای برخی محصولات کشاورزی و غذایی بسیار سریع انجام شد که افزایش قیمتهای ناگهانی را درپی داشت. بسیار بازرگانان و تجار بعد از این اقدام، رغبت خودشان را برای واردات در زمان مناسب از دست دادند.
وی افزود: افزایش قیمت ارز موجب افزایش قیمت نهادههای دامی که عمدتا وارداتی هستند شد و لذا هزینههای تولید گوشت قرمز و سفید در کشور افزایش پیدا کرده است. البته نباید فراموش کنیم که قیمت جهانی گوشت، کمتر از قیمتی است که در ایران به فروش میرسد.
فلسفی تصریح کرد: مجلس باید در راس امور باشد، اما گاهی اوقات احساس میشود که نقش مجلس به ویژه در بعد نظارت، نادیده گرفته میشود.
این نامزد انتخابات مجلس بیان داشت: اگر نقش نظارتی مجلس کمرنگ بشود، به مرور جایگاه خود را از دست خواهد داد. متاسفانه در برخی موارد این اتفاق افتاده و نظارت مجلس در بعضی حوزهها آن گونه باید و شاید ایفا نشده است.
وی در ادامه گفت: اگر نظارت مجلس قوی باشد و دستگاههای اجرایی خود را با قوانین تنظیم کنند و پاسخگو باشند، مشکلات حل میشود.
فلسفی تصریح کرد: در برخی موارد، ارتباطات دوستانه بین نمایندگان مجلس و کارگزاران دولت آنقدر زیاد میشود که نماینده نمیتواند وظیفه نظارتی خود را به خوبی انجام دهد.
این نامزد انتخاباتی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ترکیب سیاسی که در مجلس دوازدهم شکل گرفته، پیام مشخصی دارد. مردم براساس اصول و مبانی خود نمایندگان را انتخاب کردهاند
وی افزود: حضور ۸۰ الی ۹۰ نماینده اعتدالگرا و مستقل در مجلس، یک فرصت است، زیرا که مجلس یکدست، نمیتواند به وظایف خود به طور کامل عمل کند.
معاون پیشین وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: ما نیاز به اختلاف سلیقه و دیدگاههای مختلف داریم که میتواند به تقویت امور کمک کند؛ البته امیدواریم که این اختلاف سلیقههای سیاسی به دعوا ختم نشود، زیرا مردم حوصله دعواهای سیاسی را ندارند.
این نامزد دور دوم انتخابات مجلس گفت: وقتی مردم به دنبال تغییر هستند، نمایندگان مردم نیز باید به دنبال تغییر باشند؛ امکان دارد که این تغییر در سطح هیات رئیسه مجلس یا ریاست مجلس باشد که البته هنوز برای صحبت درباره این موضوع زود است.
فلسفی بیان داشت: ترکیب هیات رئیسه مجلس حتما باید براساس آرا مردم تغییر کند؛ بیش از ۲۰۰ نماینده جدید وارد مجلس میشوند که قطعا باید سهمی در اداره مجلس داشته باشند.
این مهمان برنامه بهارستان دوازدهم گفت: درحال حاضر گزینههای زیادی برای ریاست مجلس وجود دارد که نمایندگان باید برای این موضوع به جمع بندی برسند.
وی افزود: اگر نمایندهای برای تردد به خودرو نیاز داشته باشد، میتواند از حق قانونی خود در این زمینه استفاده کند
فلسفی ییان داشت: بنده یک خودروی «بایک ایکس ۲۵» دارم که در این روزهایی که درگیر کارهای انتخاباتی هستم از آن استفاده میکنم؛ لذا خانوادهام در این روزها بدون ماشین هستند
این مهمان برنامه بهارستان دوازدهم تصریح کرد: اگر مجلس بخواهد خودروی مجانی به من بدهد، قطعا استفاده نخواهم کرد. هیچگاه از خودروی دولتی برای مسائل شخصی استفاده نکردهام. به طور کلی هیچ کیسهای برای امکانات مجلس ندوختهام.
نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: درحال حاضر در محله ستارخان تهران ساکن یک خانه با قدمت ۵۰ سال هستم.