به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پس از دیدار معلمان با رهبر انقلاب نکات و رهنمودهای بسیاری در خصوص تکریم و توجه نسبت به آموزش و پرورش مطرح شد. به همین منظور گفتوگویی داشتیم با محمد عباسی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان که در دیدار معلمان نمونه و دانشجویان فرهنگیان با رئیس جمهور نیز فرصت سخنرانی داشت.
عباسی در ابتدا با بیان این نکته که صرف هزینه برای آموزش و پرورش در واقع سرمایهگذاری است، گفت: این دیدگاه باید در میان مسئولین نیز وجود داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه دلایل عدم اجرای سند تحول بنیادین چه بوده است، توضیح داد: چشم انداز اول سند تحول بنیادین ۱۴ سال بوده است. در دو سال اول خوب پیش میرفت. اما وقتی دولت جدید روی کار آمده بود همزمان یک سند غیربومی و غیرمنطبق با اصول اسلامی به اسم 2030 پیش آمد که رهبری گفتند وقتی سند ملی داریم باید آموزش و پرورش ما بومی باشد.
عباسی افزود: سند تحول بنیادین را ۱۲ سال در کشو گذاشتند و به هیچ کدام از ۱۲ بند آن عمل نشد. در دو سال اخیر اتفاق خوبی افتاد و یک نقشه راه اجرایی برای این سند تدوین کردند که هفته گذشته و قبل از دیدار رهبری با معلمان تصویب شد.
عباسی با بیان اینکه برخی نمایندگان مجلس برای جمع کردن رای معلمان و دانشجویان در هر کوی و برزنی دانشگاه فرهنگیان تاسیس کردند! گفت: دانشگاه فرهنگیان در اساس وابسته به دولت است. در این سالها شاهد اتفاقات بدی بودیم که یک نماینده مجلس یا استاندار که قدرت سیاسی داشت در شهرهایی که نهادهای نظارتی کمتر میتوانستند ورود کنند، برای جمع کردن رای جامعه معلمی و دانشجویان، دانشگاهی تاسیس میکرد که وقتی آن قدرت سیاسی از آن گرفته میشد عملا آن دانشگاه منحل میشد.
وی در ادامه گفت: در برخی شهرستانهای کشور دانشگاه فرهنگیانی تاسیس شده بود که از نظر ساختار آموزشی اندازه یک مدرسه بود و هیچ امکاناتی نداشت اما چون یک نماینده پشت آن بود دانشگاه شد و به محض اینکه رای نیاورد موجودیت دانشگاه تهدید شد و این موضوع داد ما را در آورد.