به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ محمدجوادعامری شهرابی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین این دانشگاه با شرکت شاتل تاکید کرد: بنا به فرموده رهبرمعظم انقلاب دانشگاه صنعتی امیرکبیر مادر دانشگاههای صنعتی کشور هست. به جرات میتوان گفت عنوان جامعترین دانشگاه مهندسی کشور به این دانشگاه اختصاص مییابد. همچنین دانشگاه صنعتی امیرکبیر از نظر تنوع رشتهها در بین دانشگاههای صنعتی اول میباشد و سرآمد بسیاری از تخصصها در کشور است.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به جایگاه بین المللی این دانشگاه اشاره کرد و اظهار کرد: بر اساس رتبه بندیهای جهانی لایدن و شانگهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بین دانشگاههای صنعتی رتبه اول و در رتبه بندی کیو اس و تایمز رتبه دوم و درای اسای نیز رتبه اول را کسب کرده است. به طوریکه جایگاه بالایی در رتبه بندی جهانی را به خود اختصاص داده است اگر چه ما در دانشگاه به این رتبه بندیها بسنده نکردیم.
عامری تاکید کرد: وظیفه ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر این است که نیازهای صنعت را برآورده کنیم. در این عرصه کارهای خوبی صورت گرفته است و با بسیاری از وزارت خانهها همکاری خوبی داریم به طوریکه وزارت دفاع نیز قطب هوش مصنوعی را دانشگاه صنعتی امیرکبیر میداند بر این اساس هر دانشگاهی قصد داشته باشد در این حوزه کار کند، محوریت را دانشگاه صنعتی امیرکبیر میداند و سایر دانشگاهها به عنوان همکار به این دانشگاه کمک میکنند.
عامری افزود: تمامی دانشکدههای دانشگاه صنعتی امیرکبیر از جمله کامپیوتر، مهندسی شیمی، صنایع، مکانیک، معادن، برق و ... در حوزه هوش مصنوعی فعالیت میکنند. اعتقاد دانشگاه این است باید نسبت به صنعت و ارتباط مناسب با آن حساس باشیم.
وی خاطر نشان کرد: ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای حل مشکلات صنعت فرصتهای مطالعاتی مخصوص صنعت را داریم به گونهای که استاد اجازه دارد مدتی در صنعت حضور داشته باشد تا از نزدیک درگیری بیشتری با دغدغههای صنعت خاص داشته باشد. ضمن اینکه در پروژههای صنعتی سعی میکنیم حل مشکلات جامعه را در نظر بگیریم.
عامری همچنین اظهار کرد: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر اساتید برای انجام فرصتهای مطالعاتی صنعتی و پروژههای صنعتی تشویق میشوند، اساتیدی که در این حوزه ورود نکنند یکی از موارد رتبهای را از دست خواهند داد و غیرممکن است بتواند به درجههای بالای استادی دست یابد.
وی با بیان اینکه بزرگترین پلتفرم مهارت افزایی دانشجویان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی شده است، افزود: تفاهم نامه امروز بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت شاتل منعقد میشود. باید سایر شرکتها نیز نیازهای صنعتی را از طریق دانشگاهیان رفع کنند.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برنامه دانشگاه برای ایجاد پژوهشکده هوش مصنوعی خبر داد و افزود: این پژوهشکده را مشترک با شرکت شاتل در داخل دانشگاه راه اندازی میکنیم. دانشگاه امیرکبیر این آمادگی را دارد با صنایع و شرکتهای مختلف ارتباط همکاری برقرار کند.