به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام والمسلمین پورثانی در آئین تکریم و معارفه دبیر کل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان گفت: در دیدار اخیر معلمان با رهبر معظم انقلاب ایشان چند نکته فرمودند. یکی از این نکات، تاکید و توجه بیشتر به رکن پرورشی به عنوان یکی از اصلیترین معاونتهای وزارت آموزش و پرورش است؛ حتی رهبر معظم انقلاب چند وظیفه مشخص را هم برای آموزش و پرورش در این راستا مشخص کردند.
وی توجه به آسیبهای اجتماعی، هویت و امید آفرینی را از مهمترین وظایف معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که در حوزه آسیبهای اجتماعی از ظرفیت دانش آموزان برای کاهش آسیبهای اجتماعی استفاده شود. در خصوص هویت عقلانی هم ایشان بر شعارها همراه با حفظ هویت و توجه به مسائل عقلانی تاکید کردند.
معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: اینکه دانش آموز در کاهش آسیبهای اجتماعی کار کند به ما نشان میدهد که دانش آموز تراز انقلاب اسلامی، یک دانش آموز اثرگذار و یک دانش آموز کنشگر است و این اتفاق در تشکلهای امینی همچون اتحادیه انجمنهای اسلامی شکل میگیرد.
پورثانی گفت: آنچه که اتحادیه انجمنهای اسلامی را با دیگر تشکلهای دانشآموزی متمایز کرده است وجود نماینده رهبری در این تشکل است. عنصر ناظر در بسیاری از تشکلها و فعالیتهای تربیتی مغفول مانده است؛ اما در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان این عنصر موجود است.
وی با بیان اینکه سند تحول بنیادین دانش آموز را تمام ساحتی و موجودی میداند که کنگشر است؛ گفت: دانش آموز کسی نیست که فقط در کلاس درس ریاضی بخواند؛ آنقدر که فعالیت اجتماعی و فرهنگی برای دانش آموز سود تربیتی دارد؛ شاید حضور در کلاس درس مؤثر نباشد. برای ما برای همه لذا فعالیت در تشکل دانش آموزی یک اصل برای دانش آموزان است
معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: باید آنقدر این تشکلها متنوع باشند که دانش آموزان به یکی از این تشکلها علاقمند شوند.
وی با تاکید بر اینکه مسئول باید دغدغه تربیت دانش آموز را داشته باشد؛ گفت: من شخصاً شاهد بودم که آقای رئیسی رئیس جمهور در ابتدای یک سفر استانی به وضعیت یک اردوگاه دانشآموزی رسیدگی کرد یا شاهد بودیم در این مدت سه ساله، رئیس جمهور ۴ بار با دانش آموزان دیدار داشته و با آنان ملاقات میکند.