کد خبر:۱۱۵۱۴۲۵

راه اندازی رشته اقتصاد انرژی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

در راستای اهداف راهبردی دانشگاه صنعتی امیرکبیر جهت تبدیل شدن به قطب انرژی دانشگاهی در کشور و بر اساس برنامه‌های توسعه‌ای دانشکده مدیریت، علم و فناوری، رشته «اقتصاد انرژی» در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی شد.
راه اندازی رشته اقتصاد انرژی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی مجیدپور، رئیس دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر افزود: امروزه یکی از اصلی‌ترین چالش‌های پیش روی کشور ناترازی در میزان عرضه و تقاضای انواع حامل‌های انرژی از قبیل گاز، برق، بنزین و گازوئیل می‌باشد که براساس آمار‌های رسمی در سال‌های آینده این روند تشدید خواهد شد. ساماندهی حوزه سیاستگذاری و اقتصاد انرژی در کشور نیازمند تربیت و نقش آفرینی نخبگان و استعداد‌های برتر است. به نظر می رسد که جامعه دانشگاهی در کشور بایستی نقشی پررنگ تر و فعال تر در این زمینه ایفا نماید.


مجیدپور گفت: در فضای فعلی، حتی شرکت های دانش بنیان فعال در زمینه انرژی نیز فضای لازم برای ورود به فعالیت را ندارند. ناترازی انرژی که اکنون شاهد آن هستیم، ماحصل دهه ها برنامه ریزی ناصحیح در کشور بوده است که علاوه بر آثار سوء اقتصادی، پیامد‌های محیط زیست، سلامت و حتی امنیت انرژی را نیز به دنبال داشته است.


رئیس دانشکده مدیریت، علم و فناوری ضمن تقدیر از تلاش ها و حمایت های همه جانبه، دکتر رهایی، رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با داشتن ظرفیت های فراوان، ورود به عرصه انرژی را جزء اولویت های راهبردی خود می¬داند و بر همین اساس رشته اقتصاد انرژی، برای اولین بار در دانشگاه صنعتی امیرکبیر از مهرماه ۱۴۰۳، در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.


این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن تقدیر از همکاری های انجام شده با دانشکده های فیزیک و مهندسی انرژی و مهندسی نفت، گفت: علاوه بر توسعه برنامه های آموزشی، برنامه های تحقیقاتی دیگری نیز با همکاری دانشکده های دیگر در دستورکار قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار