کد خبر:۱۱۵۵۹۳۳

اعلام اسامی راه‌یافتگان به مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد علمی - دانشجویی كشور سال ۱۴۰۳

معاون آزمون‌های سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور از اعلام اسامی راه‌یافتگان به مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد علمی - دانشجویی کشور سال ۱۴۰۳خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر علی صدر با اعلام این خبر گفت: نتایج مرحله اول بیست و نهمین المپیاد علمی - دانشجویی کشور سال ۱۴۰۳ در ۲۳ رشته اعلام شد و مرحله نهایی صبح و بعدازظهر روز جمعه ۵ مرداد ماه سال ۱۴۰۳ در دانشگاه‌های واقع در مراکز مناطق ده‌گانه کشور شامل دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه مازندران-بابلسر، دانشگاه تبریز، دانشگاه بوعلی سینا-همدان، دانشگاه رازی-کرمانشاه، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار می‌شود.
وی افزود: آزمون مرحله نهایی المپیاد در یک روز و مطابق با برنامه زمان‌بندی درج شده در درگاه اطلاع‌رسانی مرکز المپیاد علمی دانشجویی کشور به نشانی olympiad.sanjesh.org برگزار خواهد شد و ضروری است هر یک از راه‌یافتگان به مرحله نهایی المپیاد از ۱۲ تا ۱۶ تیر ماه برای انتخاب شهر محل آزمون از طریق درگاه اطلاع‌رسانی مرکز المپیاد علمی دانشجویی کشور اقدام کنند و برای دانشجویانی که نسبت به انتخاب شهر محل آزمون خود در بازه زمانی تعیین شده اقدام نکنند، کارت ورود به جلسه آزمون صادر نمی‌شود و امکان شرکت در المپیاد را نخواهند داشت.
معاون آزمون‌های سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور درباره جزئیات برگزاری این المپیاد، گفت: شرکت‌کنندگان در هر یک از رشته‌های «شـیمی»، «زیست شناسی»، «مهندسی شـیمی»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی مواد و متالورژی»، «مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)»، «مهندسی برق»، «مهندسی مکانیک» در صورت علاقه‌مندی می‌توانند به جای شرکت در المپیاد رشته اصلی خود، در المپیاد رشته «سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت» شرکت کنند. این دسته از داوطلبان می‌توانند در بازه زمانی فوق با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی مرکز المپیاد علمی دانشجویی کشور نسبت به اعلام علاقه‌مندی به رشته «سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت» اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار