آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۸۱۶۰

در حال حاضر انحصار گرایی چه کسانی مانع افزایش ظرفیت پزشکی است؟

قادری نماینده دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی در خصوص کمبود زیرساخت برای افزایش گفت: این‌ها بهانه‌جویی‌های وزارت بهداشت و مجموعه موجود در این وزارت است، ما مشکلی در دسترسی به زیرساخت‌ها نداریم و بهانه شلوغ شدن دانشگاه‌ها و تکمیل ظرفیت را می‌آورند.

به گزارش خبرنگار اجتمای خبرگزاری دانشجو، در سال ۱۴۰۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «افزایش ظرفیت پزشکی در مقطع عمومی» را به تصویب رساند و آن را برای اجرا به دولت ابلاغ کرد که از سال ۱۴۰۱ به مدت حداقل چهار سال، در هر سال ۲۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش یابد و پس از ۴ سال در خصوص ثابت ماندن و یا ادامه افزایش با پیشنهاد ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم‌گیری خواهد شد. طی این ابلاغیه برای اولین بار در سال ۱۴۰۱ ظرفیت پذیرش پزشکی و دندان پزشکی تقریبا به ترتیب ۲۰ و ۱۵ درصد افزایش پیدا کرد.

جعفر قادری نماینده شیراز و رزقان در دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی در خصوص موانع اجرای کامل افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو توضیحاتی را ارئه داد.

انحصارگرایی برخی در وزارت بهداشت مانع اصلی افزایش ظرفیت

جعفر قادری نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر راه گشا بودن دستاورد‌های مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در مقطع عمومی، در خصوص موانع عملیاتی شدن آن گفت: متاسفانه وزارت بهداشت به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی کمتر توجه می‌کند. درصد تحقق این مصوبه و متعهد بودن وزارت بهداشت به مصوبه را نمی‌دانم، اما به صورت‌های مختلف وزارت بهداشت از انجام دادن آن طفره می‌رود. در طی سال‌های گذشته افرادی که در وزارت هستند دید انحصاری دارند و اجازه افزایش را نمی‌دهند و به بهانه‌های مختلفی متنی را آماده می‌کنند که این ابلاغیه را به شورای عالی انقلاب فرهنگی برگردانند و دلیلشان این است که ظرفیت‌های ما اجازه این افزایش را نمی‌دهد. این نشانه این است که مجموعه‌ای در وزارت بهداشت وجود دارد که نمی‌خواهد این مصوبه را اجرا کند و کار را طوری بکند که به سمت مصوبات قبلی برگردد.

  
شلوغ شدن دانشگاه‌ها صرفا بهانه است


وی در پاسخ به پرسش اینکه آیا شما از گزارش‌هایی که وزارت بهداشت باید به ستاد راهبری در خصوص اقدامات صورت گرفته و نگرفته تحویل بدهد چیزی می‌دانید، گفت: «نه فکر نمیکنم گزارش داده باشند، یا حداقل ما اطلاع نداریم، اگر گزارشی داده بودند یک انعکاسی در جامعه پخش می‌شد، من بازخوردی ندیدم. من اشاره کردم، این‌ها بهانه‌جویی‌های وزارت بهداشت و مجموعه موجود در این وزارت است، وگرنه این همه ظرفیت جدید ایجاد میشود، و ظرفیت‌های جدید ایجاب میکند که از آن استفاده شود. پس ما مشکلی در دسترسی به زیرساخت‌ها نداریم و بهانه شلوغ شدن دانشگاه‌ها و تکمیل ظرفیت را می‌آورند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
یدالله
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۲
مشکل مردم هستند که مافیای پزشکی رو این قدر پر رو کردن وگنه چه جای دنیا واسه پزشک باید تا صدها کیلومتر مسافت طی بشه یا واسه نبود پزشک ماه ها تو صف ویزیت باشیم
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار