آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۸۹۷۳
مصطفوی در گفتگو با دانشجو:

۱۴۰ مورد مثبت تب دانگ گزارش شده است/همپوشانی گسترش جهانی با افزایش پشه آئدس+فیلم

مصطفوی گفت: باید به این نکته توجه داشته باشیم که به دلیل کمبود کیت‌های تشخیصی و کارکنان آموزش دیده و آگاهی پایین جوامع ممکن است که اطلاعی که در رابطه با پوشش واقعی تب دانگ در دنیا داریم بسیار کمتر از چیزی که گزارش می‌شود باشد.

احسان مصطفوی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با تب دنگی اظهار داشت: تب دانگ بیماری است که توسط پشه‌های آئدس مهاجم منتقل می‌شود. انتظار می‌رود در مناطقی که حضور پشه آئدس گزارش می‌شود در یک بازه زمانی نسبتا کوتاه، بیماری‌هایی که توسط این پشه منتقل می‌شود نیز گزارش شود. گسترش جهانی تب دانگی نیز با افزایش این پشه همپوشانی دارد.

وی افزود: از ۱۴۱ کشور دنیا تا به الان بیماری تب دانگ گزارش شده است. اما باید به این نکته توجه داشته باشیم که به دلیل کمبود کیت‌های تشخیصی و کارکنان آموزش دیده و آگاهی پایین جوامع ممکن است که اطلاعی که در رابطه با پوشش واقعی تب دانگ در دنیا داریم بسیار کمتر از چیزی که گزارش می‌شود باشد.

وی در رابطه با وضعیت ایران گفت: تقریبا اکثر مناطق استان هرمزگان درگیری با پشه آئدس اجیپتی داره. از دیگر مناطق جنوبی مانند سیستان و بلوچستان، اولین گزارش این پشه را در شهر چابهار و در ۶ شهریور سال گذشته داشتیم و الان در دو شهر چابهار و کنارک این پشه گزارش شده. در دو شهر کنگان و عسلویه آلودگی به پشه آئدس گزارش شده است. در مناطق شمالی کشور هم نوع دیگری از پشه مهاجم را داریم که در استان گیلان رویت شده است و تقریبا ۱۲ شهرستان استان گیلان از مرداد پارسال درگیری با این پشه را داشته اند.

مصطفوی تاکید کرد: چیزی که در این روز‌ها در رابطه با تب دانگ می‌شنویم، بیشتر ناشی چیز‌هایی است که از ۲۶ اردیبهشت ماه و متعاقب با اپیدمی در امارات شروع شده است و تا به امروز چیزی بالغ بر ۱۴۰ مورد مثبت تب دانگ گزارش شده است. ۱۲ مورد بیماری هم در استان هرمزگان گزارش شده است که افراد سابقه سفر به خارج کشور نداشته اند و می‌توان آن را انتقال محلی محسوب کرد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار