به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، با حضور در مراسم اختتامیه دوره معرفتی- تشکیلاتی آرمان در جمع دانشجویان بسیجی به سخرانی پرداخت.
رستمی در ابتدا گفت: ما در یک دوره فشرده پس از یک مجموعهای از کارهای فشرده قرار داریم. یک ترم و امتحانات پایان ترم، شهادت رئیس براثر جریانات انتخابات و دو مرحله انتخابات، و بعد از آن ورود به دوره فشرده نشان میدهد که عزیزانی که از این دوره جان سالم به در ببرند، بسیجیان واقعی هستند. بسیجیهایی که هیچوقت در سختیها و مشکلات کم نمیآورند و هرچه در شرایط سختتری قرار بگیرند، آمادهتر میشوند.
وی ادامه داد: ما در روزهای پر تلاطمی قرار داریم. ملت ما صحنههایی را تجربه میکنند که شاید ملتهای گذشته در طول صد سال تجربه میکردند. حضرت آقا تاکید دارند که ما در یکی از چرخشهای مهم تاریخ قرار داریم و قدرتهای برآمده و موجود به زوال میروند و قدرتهای جدیدی سر بر خواهند آورد. این تحولات بنیادین نیازمند شناخت و تحلیل درست از میدان و نقشآفرینی در غلبه جبهه حق است.
تمدنسازی باید از دل دانشگاه رقم بخورد
رستمی گفت: حضرت آقا فرمودند که ما به پای قله رسیدیم، قلهای که ۱۴۰۰ سال است آرزوی همه مومنان بوده. این قله، قله ظهور است، قله حاکمیت جهانی حق و عدل است. ما در آستانه و در پای این قله هستیم و اگر درست عمل کنیم به این قله خواهیم رسید.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها بیان کرد: حل مسائل کشور، ایجاد مرجعیت علمی، در نوردیدن مرزهای جدید دانش و تربیت کارشناسان تراز جامعه و نظام اسلامی وظیفه دانشگاه است. هر کاری دانشگاه را از ریل خودش خارج کند، به عنوان اقدام انحرافی تلقی خواهد شد. دانشگاهها باید کنشگری و نشاط سیاسی داشته باشند و حرکت پرشور و شوقی را تجربه کنند.
وی گفت: بسیج دانشجویی باید در این حوزه ماموریتهای مهم را دنبال کند و عنصر مومن و آرمانخواه را در قلب دانشگاه به میدان بیاورد تا تکیهگاه جریان عمومی دانشگاه باشد. رستمی تاکید کرد: باید اجازه داد که دانشگاه به مسائل فرعی و بیاهمیت مبتلا شود.
موفقیت رئیسجمهور موفقیت همه است
رستمی گفت: قبلاً ترکمنستان گازش را به روی ما بسته بود و ما با نزدیکترین و رامترین همسایههایمان دچار مشکل شده بودیم. با نزدیکترین شرکای راهبردیمان هم چالش داشتیم. حضرت آقا خطوط و حدود انتصابات را روشن کردند. ایشان تضعیف رئیس جمهور را حرام و تقویت او را واجب اعلام کردند.
وی افزود: رهبری گفتند کارگزارانی انتخاب کنید که امین، مورد اعتماد، ورزیده، دارای اعتقاد به مبانی انقلاب اسلامی، و بدون سابقه سوء باشند. کارگزارانی انتخاب خواهند شد که انشاالله عرصه اداره کشور را به سمت اهداف و اعتلای نظام و انقلاب اسلامی پیش خواهند برد. میگفتند شهید رئیسی سواد حرف زدن با دنیا را بلد نیست، اما دستاوردهایی که آرزوی مدعیان بود را محقق کرد.
رستمی بیان کرد: شهید رئیسی هزار روز کشور را اداره کرد. شهید رئیسی از بن دندان به شریعت و مقاومت باور داشت. سیاستورزی او، ارتباط و تعاملش، آثاری که در صحنه بینالملل داشت، تواضعش و لبخندی که هرگز از لبش نمیرفت، همگی نشان از عمق اعتقاداتش داشتند. برخی فکر میکردند این رفتارها تظاهر است، اما او واقعاً باور داشت. بیش از یک سال در چین سفیر نداشتیم، اما او این روابط را بهبود بخشید
رستمی گفت: دستاوردهایی که شهید رئیسی در دورهاش به دست آورد، با محاسبات عادی قابل انجام نیست. از دوره احمدینژاد و روحانی، دولتهای ما تلاش کردند که عضو شانگهای و بریکس شوند. اما در دوره او، این روابط به سطح بیسابقهای رسید. رئیس جمهور چین گفت که ما آماده شراکت راهبردی با ایران هستیم، اما رئیسجمهور وقت مصاحبه کرد و گفت همه دنیا در صف ایستادند و هرکس مایل است به ته صف برود!