کد خبر:۱۱۶۳۹۵۹
رئیس اجلاس همبستگی لبنان در گفتگو با دانشجو:

سازش برخی کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی، خیانت به مردم فلسطین است + فیلم

مصطفی ملص گفت: «ما معتقدیم که عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی اگر به نتیجه‌ای منجر شود، آن نتیجه پایان دادن به مسئله فلسطین است، نه حل مسئله فلسطین».
رئوف توکلی

سازش برخی کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی، خیانت به مردم فلسطین است + فیلم

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ توافق گروه‌های فلسطینی در پکن نشان‌دهنده تلاش‌های بین‌المللی برای اتحاد و همگرایی بیشتر میان گروه‌های فلسطینی است. این توافق در راستای کاهش تنش‌ها و اختلافات داخلی میان گروه‌های مختلف فلسطینی به ویژه حماس و فتح صورت گرفته است. هدف اصلی این توافق، تقویت مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و تلاش برای دستیابی به حقوق فلسطینیان است. برگزاری این مذاکرات در پکن نیز نشان‌دهنده نقش فعال چین در مسائل خاورمیانه و حمایت از حقوق فلسطینیان است.

در همین حال، تمایل برخی کشور‌های عربی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر افزایش یافته است. این روند با توافق‌نامه‌های ابراهیم آغاز شد که منجر به عادی‌سازی روابط میان رژیم اسرائیل و چند کشور عربی از جمله امارات متحده عربی، بحرین و سودان گردید. دلایل این تمایل شامل منافع اقتصادی، امنیتی و سیاسی است. به همین منظور، خبرنگار بین‌الملل دانشجو گفتگویی را با استاد مصطفی ملص، رئیس اجلاس همبستگی لبنان ترتیب داده است که مشروح آن در ادامه آمده است:

خبرگزاری دانشجو: نظر شما در مورد توافق و تفاهم بین گروه‌های فلسطینی که در پکن انجام پذیرفت، چیست؟

مصطفی ملص: هر گونه توافق و تفاهم بین گروه‌های فلسطینی با سازمان‌ها و گرایش‌های مختلفشان امری مورد نیاز و ستوده است. ما همواره تأیید می‌کنیم که صف فلسطینی متحد شود و کلمه فلسطینی یکی شود. در این اتحاد، چه این توافق کوچک باشد و چه بزرگ، از جمله اموری است که دشمن صهیونیستی را که در کمین فلسطینی‌ها نشسته و سیاستش را بر پایه تحقیر و تسلیم آن‌ها بر اختلافات بین خودشان بنا کرده، خوشایند نیست. او همواره به دنبال ایجاد تفرقه بین گروه‌های فلسطینی و افروختن آتش کینه بین فلسطینی‌هاست. بنابراین، ما امیدواریم که این توافق، توافقی واقعی و حقیقی باشد، زیرا توافق‌های بسیاری بین سازمان‌های فلسطینی منعقد شده است که متأسفانه این توافق‌ها اجرا نشده و تنها در قفسه‌ها و کشو‌ها باقی مانده‌اند.

خبرگزاری دانشجو: نقش این توافق در پایان عملیات نظامی در نوار غزه چگونه است؟

مصطفی ملص: یک نکته که می‌توان به آن اشاره کرد این است که این توافق نزدیک به پایان عملیات نظامی در نوار غزه و ورود به مرحله توافقی است که به تجاوز پایان داده و منجر به عقب‌نشینی اسرائیل از نوار غزه می‌شود.

خبرگزاری دانشجو: نظر شما در مورد عادی‌سازی روابط برخی کشور‌های عربی با رژیم اسرائیل چیست؟

مصطفی ملص: بسیاری از کشور‌های عربی، اگر نگوییم اکثر نظام‌های عربی، در تلاش و کوشش برای عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی هستند و ادعا می‌کنند که این تلاش‌ها به منظور پایان دادن به مسئله فلسطین یا به حل مسئله فلسطین است. اما ما معتقدیم که عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی اگر به نتیجه‌ای منجر شود، آن نتیجه پایان دادن به مسئله فلسطین است، نه حل مسئله فلسطین بر اساس اصول عدالت و قوانین بین‌المللی.

خبرگزاری دانشجو: آیا فکر می‌کنید پایان دادن به مسئله فلسطین امکان‌پذیر است؟

مصطفی ملص: همانطور که ما معتقدیم و روزگار نیز طی ۷۵ سال گذشته و بیشتر ثابت کرده است، پایان دادن به این مسئله از امور محال است. زیرا ملت فلسطین به قضیه خود، سرزمینش و حقوقش پایبند است و نمی‌تواند از آن صرف نظر کند، حتی اگر تمامی نظام‌های خیانت و همکاری این قضیه را کنار بگذارند.

کد ویدیو



خبرگزاری دانشجو: جنگ دشمن صهیونیستی علیه نوار غزه چه اهدافی داشت و نتایج آن چه بود؟

مصطفی ملص: اسرائیل جنگ خود را علیه نوار غزه آغاز کرد به این امید که با این جنگ می‌تواند جنبش مقاومت در فلسطین را پایان دهد و ملت فلسطین را به تسلیم در برابر اراده صهیونیستی وادار کند. اما آنچه جنگ غزه ثابت کرد این است که مقاومت فلسطین پایان‌ناپذیر و شکست‌ناپذیر است و پایداری آن برای بیش از ۲۵۰ روز در مقابل این تجاوز دلیلی بر این است که این مقاومت پیروز خواهد شد. این مقاومت همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و اهداف صهیونیستی را مورد حمله قرار می‌دهد و تجمعات دشمن صهیونیستی و منطقه‌ای که به اصطلاح غلاف نوار غزه نامیده می‌شود را بمباران می‌کند.

 

کد ویدیو



خبرگزاری دانشجو: آینده مقاومت فلسطین و نقش محور مقاومت در حمایت از آن را چگونه می‌بینید؟

مصطفی ملص: ما معتقدیم که پایان این جنگ، ان‌شاءالله، پیروزی بزرگی برای مسئله فلسطین و پیروزی بزرگی برای مقاومت خواهد بود. این مقاومتی که محور مقاومت نقش بزرگی در حمایت و تقویت پایداری آن داشته است، به ویژه پشتیبانی حزب‌الله از این مقاومت و حمایت گسترده و برجسته نیرو‌های مسلح یمن از مقاومت فلسطین از طریق محاصره کشتی‌هایی که به سمت دولت صهیونیستی می‌روند. این حمایت و این مقاومت باید تقدیر شود و ما قدردان این مقاومت هستیم که ان‌شاءالله پیروز خواهد شد، به لطف و یاری خداوند متعال.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار