کد خبر:۱۱۶۹۱۱۷

شهادت بیش از ۱۵۰ کودک در حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری

منابع وابسته به سازمان ملل به آمار کودکانی اشاره کردند که در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به شهادت رسیده اند.
شهادت بیش از ۱۵۰ کودک در حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از الجزیره، کمیسر آژانس آنروا وابسته به سازمان ملل اعلام کرد که طبق گزارش‌های یونیسف از آغاز جنگ علیه غزه در هفتم اکتبر گذشته تاکنون بیش از ۱۵۰ کودک فلسطینی در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به کرانه باختری به شهادت رسیدند.

کمیسر آنروا تاکید کرد: به سبب حمله نظامی رژیم صهیونیستی به کرانه باختری، مجبور به توقف خدمات رسانی خود به بسیاری از اردوگاه‌های فلسطینی در این منطقه شدیم.

از سوی دیگر وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که شمار شهدای حمله نظامی رژیم صهیونیستی به کرانه باختری طی دو روز گذشته به ۱۹ نفر افزایش یافته است.

تاکنون ده‌ها نفر دیگر در حملات دو روزه اشغالگران اسرائیلی به کرانه باختری زخمی شدند.

ازسوی دیگر عبدالرحمن شدید از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که سه نفر از مبارزان و فرماندهان گردان‌های قسام در درگیری‌ها با دشمن صهیونیستی در جنین به شهادت رسیدند.

وی افزود: پس از شکست همه گزینه‌های پیش رو، گزینه‌ای جز مقاومت و مبارزه با دشمن اشغالگر صهیونیستی نداریم. شهادت مبارزان و فرماندهان قسام هرگز موجب ضعف مقاومت نخواهد شد بلکه ما عملیات‌های خود را شدت خواهیم بخشید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار