به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین تکریم و معارفه علی حسنبیگی، رئیس سابق دانشگاه خوارزمی و بیژن عبدالهی سرپرست جدید دانشگاه خوارزمی صبح امروز (یکشنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۳) با حضور محمد روشن مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.
درآمد ۳۰ میلیارد تومانی از قبل دانشجویان بین الملل
علی حسن بیگی، رئیس سابق دانشگاه خوارزمی در این برنامه، اظهار کرد: دانشگاه خوارزمی در شاخص سرانه مقالات اعضای هیئت علمی دانشگاه هاب جامع بالای ۴۰ سال در سال ۱۴۰۳ از دانشگاه تهران پیشی گرفت و با ۶ پله صعود به رتبه ۱۳ رسید.
وی افزود: در رتبه بندی آسیایی تایمز برای اولین بار از رتبه ۴۰۰ به رتبه ۳۵۰ صعود کردیم، در حوزه علوم اجتماعی و مدیریت و اقتصاد رتبه ۶۰۰ را داریم و در تلاش برای تکمیل رتبه بندی هستیم.
حسنبیگی تصریح کرد: مجوز پردیس علم و فناوری را با همکاری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی از وزارت علوم دریافت کردیم.
رئیس سابق دانشگاه خوارزمی ادامه داد: گرنت اساتید را ۴۰ درصد افزایش دادیم و در طرحهای پژوهشی ۵۴ قرارداد با سازمانها و موسسات مختلف منعقد کردیم. افزایش ۱۸۰ درصدی در زمینه درآمد اختصاصی از محل طرحهای تحقیقاتی و کارآمدی داشتیم.
حسنبیگی گفت: دانشگاه خوارزمی برترین دانشگاه در توسعه مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی شد و توسعه بخش کاریابی و هدایت شغلی در سامانه ساجد را با ارائه ۲۵۰۰ ساعت مشاوره هدایت شغلی میان دانشجویان را در دستور کار قرار دادیم.
وی بیان کرد: در راه اندازی آزمایشگاههای مختلف و دستگاههایی مانند XRF اقدام کردیم که وسیله گران قیمت است و هم اکنون به تجاری سازی رسیده است.
رئیس سابق دانشگاه خوارزمی گفت: نظارت بر مواد مصرفی دانشگاه و ساماندهیهای لازم را در دستور کار قرار دادیم.
حسنبیگی افزود: سامانه علم سنجی را به منظور مشاهده بررسی عملکرد استادان در بین استادان دیگر را راه اندازی کردیم.
وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰۰ دانشجوی بین الملل داشتیم؛ تاکید کرد: شهریه را ساماندهی کردیم و در راستای دانشگاه تهران و امیرکبیر به ثبت رساندیم، هم اکنون ۱۰۰۰ دانشجوی بین الملل داریم و ترمی ۳۰ میلیارد تومان از قبل آنها درآمد کسب میکنیم.
رئیس سابق دانشگاه خوارزمی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲، حدود ۶۴ میلیارد تومان از سازمان امور دانشجویان درآمد کسب کردیم که سال قبل از آن این رقم ۵ میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: دانشگاه خوارزمی ۳ میلیارد تومان به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم بدهکار بود که به همین علت سازمان امور دانشجویان خدماتی ارائه نمیداد که تسویه حساب کردیم و به حل مشکل پرداختیم.
تجهیز خوابگاههای خوارزمی با هزینه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان
وی گفت: با اعتباری که با کمک خیرین به دانشگاه خوارزمی اهدا شد خوابگاههای دانشجویی بازسازی و تجهیز شد. صندوق رفاه دانشجویان به دلیل بدهی دانشگاه اعتبار زیادی برای بازسازی خوابگاه اختصاص نداد و به همین علت باید از ظرفیت خیرین استفاده میکردیم. مرکز مشاوره دانشگاه فعالتر شد ودر مراکز خوابگاهی مشاورین مستقر شدند.
اختصاص ۴۵ میلیارد تومان بدای ساخت خوابگاه متاهلی
وی افزود: زمانی که وارد دانشگاه شدم فقط ۱۰۰ میلیون تومان در حساب دانشگاه موجود بود با بدهی بیش از یک میلیارد تومان بود. در آمد اختصاص ۷ برابر شد و بیش از ۴۰ میلیارد تومان شده است. اختصاص ۴۵ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه متاهلی است که میتواند پروژه خوابگاه متاهلی آغاز شود.