به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کی نژاد، رئیس مرکز عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خبری گفت: هیئت مرکزی که عرض کردم در محتوای پروندهها ورود پیدا نمیکنند فقط به این موضوع ورود میکند که آیا مراحل جذب درست طی شده فراخوان داده شده است و در واقع مصاحبه میشوند. البته شاید برخی نمرات به هم نزدیک باشند و اینها را بررسی میکند یا از دانشگاهها توضیح میخواهد، چون این مسائل کیفی هستند.
وی افزود: مرحله بعدی مرحله هیئت عالی جذب است که ترکیبی دارد که در شورای عالی انقلاب فرهنگی هم است و وظیفه اش فقط سیاست گذاری و نظارت است.
کی نژاد گفت: این ساختاری است که ما در رابطه با جذب هیئت علمی داریم. یک وظیفه عمدهای که است این است که عدالت جذب حکم میکند که حتما باید فراخوان داده شود. دانشگاه شیوهای که دارد مصاحبه میکند یک نفر شکایت دارد و احساس میکند که حقش ضایع شده است ما مصوبهای داریم ماده ۲۰ شکایت میکند به خود دانشگاه، دانشگاه یا شکایت را وارد میداند یا خیر به فرد اعلام میکند اگر فرد قانع شد پرونده بسته میشود اگر قانع نشد طبق ماده ۲۱ به هیئت مرکزی جذب در وزارتخانه شکایت میکند.
وی افزود: بیش از ۶۲ درصد هیات علمی دانشگاهها در هیاتهای اجرایی جذب، جذب شدند؛ این یک حرکت بسیجی بود. در هیچ کشوری چنین حرکتی را انجام نمیدهد یک جمعیت زیادی استادی وارد دانشگاهها شوند؛ این یک حرکت بسیجی بود و همه دانشگاهها دست به دست هم دادند.
کی نژاد بیان کرد: از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ وزارت علوم ۴۸۱۰ نفر، وزارت بهداشت ۴۳۹۶ نفر، دانشگاه آزاد ۱۱۵۳ نفر، بنیاد نخبگان ۲۲۵ نفر هیات علمی و استاد جذب کرده اند. همچنین از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ مجموع جذب هیات علمی از ۱۰۵۸۴ نفر بوده است.