به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اذعان اینکه این دانشگاه از سال ۱۳۶۲ و با دانشکده پرستاری و مامایی فعالیت خود را شروع کرده است گفت: این دانشگاه از سال ۱۳۶۵ به دانشگاه علوم پزشکی ارتقا یافته و تا سال ۱۳۹۱ به ترتیب دانشکدههای پزشکی پیراپزشکی بهداشت و دندانپزشکی، داروسازی در بندرعباس و مجتمع آموزش عالی سلامت در بندرلنگه به همت روسای پیشین دانشگاه راه اندازی شده است.
وی اظهار داشت در سال ۱۴۰۱ دانشکده بهداشت در شهرستان میناب، دانشکده پرستاری در بندر لنگه و مجتمع آموزش عالی سلامت در بستک، تاسیس و در سال ۱۴۰۲ مجوز رسمی دانشکده علوم پزشکی و در سال ۱۴۰۳ علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در غرب و شرق استان به محوریت بندرلنگه و میناب گرفته شد.
جاودان گفت: این دانشگاه هم اکنون با ۳۲۴ عضو هیئت علمی استاد دانشگاه در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای عمومی، دکترای تخصصی و فوق تخصصی در ۵۶ کد رشته تحصیلی و دارای ۳ هزار و ۲۵۶ دانشجو در ۹ دانشکده میباشد؛ همچنین ۹۷ دانشجوی خارجی در این دانشگاه تحصیل می کنند.
وی مهمترین اقدامات آموزشی این دانشگاه را در طی سالهای اخیر پذیرش و شروع به تحصیل دانشجویان اتباع خارجه در رشته پزشکی، ارتقاء مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان میناب به دانشکده علوم پزشکی شرق استان ،تغییر عنوان دانشکده پرستاری شهرستان بندر لنگه به دانشکده علوم پزشکی غرب استان، کسب اعتبار سه ساله در دومین دوره اعتبار بخشی برنامه پزشکی عمومی هرمزگان، کسب اعتبار ۵ ساله در اولین دوره اعتبار بخشی برنامه داروسازی هرمزگان، کسب امتیاز کامل اعتبار بخشی در اکثر بیمارستانهای آموزشی کلان منطقه برشمرد.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، این دانشگاه با همکاری آموزش و پرورش استان در تاسیس و راه اندازی هنرستان بهیاری پسرانه شهرستان میناب و هنرستان بهیاری دخترانه شهرستان بندرعباس اقدام موثر نموده است.
وی با عنوان اینکه تا کنون ۱۹۵ نفر در مراکز آموزش بهورزی در حال اتمام دوره تحصیل می باشند اظهار داشت: تا پایان سال ۲۳۵ نفر از افراد واجد شرایط در مراکز آموزش بهورزی در شهرستان های بندرعباس، میناب، بندرلنگه و قشم شروع به تحصیل خواهندکرد.