آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۷۱۲۹

افزایش سرعت و دقت در لقاح مصنوعی دام با واژینوسکوپ نانویی ایران ساخت

شرکت «فناوران طب آتیه جنوب»، واژینوسکوپ دامپزشکی با پوشش آنتی باکتریال آبگریز با قابلیت تلقیح مصنوعی تولید کرده که این ابزار برای کلینیک‌های دامپزشکی، تکنسین‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه خدمات تلقیح مصنوعی و دامداری‌های صنعتی قابل استفاده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با استفاده از دستگاه «اسمارت وی»، می‌توان سرعت لقاح مصنوعی را در دام‌های بزرگ افزایش داد و همچنین به دلیل وجود پوشش نانویی در این دستگاه میزان خطر انتقال بیماری را میان انسان و دام به کمینه مقدار رساند.

«اسمارت وی»، دستگاهی برای معاینه واژینال و تلقیح مصنوعی در دام‌های بزرگ است. این دستگاه دارای حسگر و دوربین بوده که از محیط واژن دام تصویربرداری می‌کند و به صورت زنده و بیسیم تصاویر را بر روی موبایل و دیگر دستگاه‌ها نمایش می‌دهد. این کار باعث افزایش دقت و سرعت در معاینه دام می‌شود.

قابلیت ذخیره‌سازی محتوای تصویربرداری شده نیز وجود دارد که این محتوا برای تشکیل پرونده پزشکی دام به صورت آنلاین استفاده می‌شود. از جمله مزایای این دستگاه می‌توان به این موضوع اشاره کرد که برای تلقیح مصنوعی روش توش رکتال یا معاینه مقعدی را به صورت کامل حذف می‌نماید و کاربر می‌تواند قبل از تلقیح وضعیت فحلی را با معاینه دهانه رحم مشخص نماید و با وارد کردن سوزن مخصوص در کانال تلقیح دستگاه، محتوی اسپرم را در دهانه رحم تخلیه نماید که باعث افزایش نرخ باروری می‌شود.

پوشش‌های نانویی این دستگاه با ایجاد خاصیت آب‌گریزی و آنتی‌باکتریالی، باعث کاهش ریسک انتقال بیماری‌های مشترک از دام به انسان و از دام به دام می‌شود. افزایش دقت و سرعت در فرایند معاینه دامپزشکی و تشکیل پرونده پزشکی آنلاین، حذف روش توش رکتال و افزایش نرخ باروری و سرعت عمل در فرایند تلقیح مصنوعی و ضریب ایمنی بالا دستگاه از نظر انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از مهمترین ویژگی‌های این محصول است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار