کد خبر:۱۱۸۹۸۲۱

۲۴ پهپاد اوکراینی در مناطق مختلف روسیه سرنگون شدند

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی این کشور ده‌ها پهپاد اوکراینی را رهگیری و منهدم کردند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور دیشب در مناطق «کورسک، بریانسک، بلگورود، اوریول، روستوف» و شبه‌جزیره کریمه رهگیری و سرنگون کردند.

وزارت دفاع روسیه دیرزو جمعه اعلام کرد که ارتش اوکراین بیش از ۵ هزار و ۳۹۰ نظامی خود را در هفته گذشته در منطقه عملیات گروه یوگ از دست داد.

وزارت دفاع روسیه در گزارش هفتگی خود اعلام کرد که ارتش اوکراین علاوه بر این دو دستگاه تانک از جمله یک تانک لئوپارد ساخت آلمان، دو نفربر زرهی ام ۱۱۳ ساخت آمریکا و ۸ خودروی زرهی را از دست داد.

بنا به گزارش وزارت دفاع روسیه، ۱۰ ضد حمله ارتش اوکراین هم در محور یوگ دفع شد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که گروه نبرد زاپاد روسیه ۳۵ و گروه نبرد تسنتر ۷۱ ضد حمله ارتش اوکراین و را دفع کردند.

علاوه بر این، در این مدت نیرو‌های روسی کنترل روستای لئونیدوفکا در جمهوری دونتسک و همچنین شهرک‌های نووکراینکا و شاخترسکویه را در دونتسک را به دست گرفتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار