به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، فردي كه باعث ميشود تا شماره يك مركزي كه وظيفهاش امدادرساني اورژانسي است در عرض چهار روز از هفتم تا يازدهم فروردين ماره جاري بيش از 2400 بار به صدا در بيايد، جزء يك انگل تحميلي بر جامعه نيست و اين فرد بايد در كمترين زمان ممكن محاكمه شود.
بنا به گفته باقري، رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان قم، اين فرد مزاحم 40 ساعت براي اورانس قم مزاحمت ايجاد كرد و 40 ساعت كار يك مركز مهم براي امدادرساني در تعطيلات نوروز را با اختلال ايجاد كرد.
اما سرانجام تقدير هر مجرمي بر ملا شدن نيات متعفنش است و چند روزي طول نكشيد كه اين فرد كه به خيال خود توانسته بود در مزاحمت ركورد بزند با ترفندی كه انتظارش را نداشت دستگیر شد و تلفن همراه وی ضبط و فرد مذكور نيز تحویل مراجع قضایی شد.
همچنان كه رئيس مركز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي استان قم گفته است، اين مزاحمت نوعي تهديد سلامتي كل جامعه محسوب ميشود و نبايد اين مزاحمتها را ساده گرفت و از كنار اين موارد به راحتي عبور كرد چرا كه افراد مزاحم با مشغول کردن خطوط، قدرت تصمیمگیری اورژانسي ها را در ماموریت های ویژه کاهش میدهند./انتهاي پيام/