کد خبر:۱۱۹۵۵۳
راهاندازي موسسات پژوهشي مشترك با مراكز آموزشي كشور در دانشگاه امام رضا (ع) مشهد
رئيس دانشگاه امام رضا (ع) مشهد از ارتباط اين دانشگاه با مراكز پژوهشي، راهاندازي موسسات پژوهشي مشترك و استفاده از تجهيزات تحقيقاتي و آزمايشگاهي دانشگاهها و مراكز پژوهشي مهم كشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حميدرضا ميرزايي دیروز در نشست خبري از ارتباط اين دانشگاه با مراكز پژوهشي، تاسيس و راهاندازي گروهها و موسسات پژوهشي مشترك و استفاده از تجهيزات و امكانات تحقيقاتي و آزمايشگاهي دانشگاهها و مراكز پژوهشي مهم كشور خبر داد و اظهار داشت: در این خصوص تفاهمنامههايي بين دانشگاه امام رضا(ع) و دانشگاههاي تهران، تربيت مدرس، صنعتي شريف، علامه طباطبايي، علم و صنعت، امير كبير، شهيد بهشتي و دانشگاه جامع علمي كاربردي به امضا رسيده است.
وی برگزاري همايشها، كارگاههاي علمي، پژوهشي و امكان استفاده اعضاي هيئت علمي و محققان از تمام امكانات و خدمات زير ساختي شبكه اطلاعرساني رايانهاي كتابخانه اسناد و اطلاعات، كتابها، مجلات و نشريات علمي داخلي و خارجي را از جمله ابعاد اين تفاهمنامه عنوان کرد.
میرزایی همچنین چاپ، انتشار و توزيع نشريات به صورت مشترك و همچنين ارتقاي سطح همكاري در زمينه توسعه فناوري اطلاعات با توجه به ظرفيتهاي ويژه مركز دادهپردازي دانشگاه امام رضا(ع) را از ديگر موضوعات مورد توافق در گسترش همكاريهاي پژوهشي بیان کرد.
رئيس دانشگاه امام رضا (ع) مشهد هدف اصلي از امضاي تفاهمنامه با هشت دانشگاه در كشور را گسترش هرچه بيشتر سطح همكاريهاي آموزشي و پژوهشي و افزايش زمينه ارتباطات علمي و بينالمللي با اين دانشگاهها دانست و افزود: این مهم اثرات بسيار مثبتي در ابعاد مختلف به همراه خواهد داشت.
وي اظهار داشت: محورهاي اصلي اين تفاهمنامهها در زمينه همكاريهاي آموزشي شامل تبادل اعضاي هيئت علمي، تربيت و بورسيه اعضاي هيئت علمي، راهاندازي دورههاي جديد بويژه در مقاطع تحصيلات تكميلي، اجراي دورههاي تحصيلي بلند مدت براي دانشجويان ايراني و غير ايراني و اجراي دورههاي كوتاه مدت تخصصي و كاربردي است كه به امضاي روساي دانشگاههاي مذكور رسيد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.