آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۸۲۶۱

آمارتکان دهنده از کشته شدن کودکان در غزه؛ هر یک ساعت یک کودک!

آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی، با اعلام اینکه رژیم صهیونیستی هر ساعت یک کودک را در غزه می‌کشد، خواستار آتش‌بس فوری برای حل بحران انسانی در این منطقه شد. این سازمان در بیانیه‌های اخیر خود از افزایش شمار قربانیان کودک و کمبود شدید کمک‌های انسانی در غزه خبر داده و بر لزوم اقدام فوری جامعه جهانی برای متوقف کردن جنایات جنگی و فراهم آوردن شرایط برای ارسال کمک‌ها تأکید کرد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رای الیوم: آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینیاعلام کرد که رژیم صهیونیستی هر ساعت یک کودک را در غزه می‌کشد و خواستار آتش‌بس فوری برای حل بحران انسانی در این منطقه شد.
این موضوع در بیانیه‌های منتشر شده توسط آنروا در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در مورد جنایات قتل کودکان و ادامه بحران انسانی در غزه که از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ شاهد جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی بوده، مطرح شد.
آنروا در بیانیه روز دوشنبه خود افزود: «جایی برای کودکان نیست، از ابتدای جنگ، سازمان یونیسف گزارش داده است که ۱۴۵۰۰ کودک در غزه کشته شده‌اند.»
این سازمان ادامه داد: «هر ساعت یک کودک کشته می‌شود، این تنها اعداد نیست، بلکه زندگی‌هایی است که نابود شده‌اند.»
آنروا تأکید کرد که هیچ توجیهی برای قتل کودکان فلسطینی در غزه وجود ندارد.
این سازمان توضیح داد که «کودکان نجات یافته از این قتل‌ها، از نظر جسمی و روحی دچار زخم‌های عمیقی شده‌اند.»
آنروا همچنین اشاره کرد که کودکان فلسطینی از آموزش محروم هستند و «پسران و دختران در غزه وقت خود را صرف جست‌وجو در میان خرابه‌ها می‌کنند.»
این سازمان هشدار داد: «زمان برای این کودکان به سرعت تمام می‌شود. آنها زندگی، آینده و بیشتر امیدهای خود را از دست می‌دهند.»
در ماه ژوئیه گذشته، آنروا اعلام کرده بود که «کودکان غزه هر روز با فاجعه‌ها و صدمات روحی روبه‌رو هستند.»
در بیانیه سه‌شنبه آنروا آمده است: «در خان یونس (جنوب غزه)، هزاران نفر از آوارگان برای ساعت‌ها در صف‌های طولانی منتظر دریافت غذا هستند. با کمبود تأمین، بسیاری از آنها بدون دریافت چیزی از صف‌ها خارج می‌شوند.»
آنروا افزود: «زمان به سرعت می‌گذرد، در حالی که نیازها به طور چشمگیری افزایش می‌یابد.»
این سازمان تأکید کرد که «هیچ راه حلی برای این بحران انسانی جز آتش‌بس فوری وجود نخواهد داشت.»
فلسطینی‌ها در غزه به دلیل کمبود مواد غذایی و ممانعت رژیم صهیونیستی از واردات کمک‌های انسانی، با سیاست گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند، چنانکه بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی و مؤسسات جهانی نیز این موضوع را تأیید کرده‌اند.
جامعه جهانی از رژیم صهیونیستی خواسته است که به واردات کمک‌های انسانی به غزه تسهیل دهد تا از وقوع قحطی جلوگیری شود، اما تاکنون موفقیتی حاصل نشده است.
از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی تحت حمایت آمریکا، جنایات جنگی در غزه مرتکب شده است که بیش از ۱۵۳ هزار شهید و زخمی فلسطینی بر جای گذاشته، که بیشتر آنها کودک و زن بوده‌اند. همچنین بیش از ۱۱ هزار نفر ناپدید شده‌اند و این اتفاقات در میان یکی از بدترین فجایع انسانی در تاریخ جهان رخ داده است.
رژیم صهیونیستی همچنان به ارتکاب جنایات ادامه می‌دهد و دستورات بازداشت صادر شده توسط دادگاه جنایی بین‌المللی در تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۲۳ برای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، و یوآف گالانت، وزیر دفاع سابق رژیم صهیونیستی، برای ارتکاب جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در غزه را نادیده گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار