آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۰۳۱۲

زمستان مرگبار در غزه؛ جان باختن ۷ فلسطینی بر اثر سرما

در پی ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه و تخریب خانه‌های فلسطینی‌ها، تعداد تلفات ناشی از موج‌های سرمای شدید به ۷ نفر افزایش یافته است. مسئولان فلسطینی خواستار مداخله فوری جامعه جهانی برای جلوگیری از فاجعه انسانی و کمک به آوارگان در این شرایط بحرانی شده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ دفتر رسانه‌ای دولتی غزه، روز دوشنبه اعلام کرد که تعداد تلفات در میان آوارگانی که مجبور شده‌اند در چادرها زندگی کنند،  به ۷ نفر افزایش یافته است. از این تعداد، ۶ نفر کودک و یک نفر پرستار هستند.

 مدیر این دفتر، به خبرگزاری آناتولی گفت که ۷ فلسطینی در روزهای اخیر به دلیل موج‌های سرما جان خود را از دست داده‌اند. از این تعداد، ۶ نفر کودک و یکی از آنها پرستار است.

 درخواست مداخله جهانی

در بیانیه‌ای، دفتر دولتی هشدار داد که تعداد تلفات به دلیل شرایط فاجعه‌بار آوارگان، که خانه‌هایشان توسط ارتش رژیم صهیونیستی تخریب شده و اکنون در چادرها زندگی می‌کنند، همچنان در حال افزایش است. این آوارگان از حدود ۱۵ ماه پیش، در پی نسل‌کشی جاری در این منطقه، به این وضعیت دچار شده‌اند.

وی افزود: «ما بارها هشدار داده بودیم که با توجه به شرایط فاجعه‌بار و وضعیت انسانی وحشتناکی که مردم فلسطین با آن مواجه هستند، خطر موج‌های سرما و بارش‌های شدید به طور همزمان با این وضعیت وجود دارد. مردم فلسطین همچنان در معرض قتل، نسل‌کشی، تخریب خانه‌ها و دیگر زیرساخت‌های حیاتی، و آوارگی قرار دارند.»

وی اشاره کرد که تهدیدات واقعی جان آوارگان همچنان ادامه دارد، به ویژه با بارش‌های سنگین و سرمای شدید. وی تأکید کرد که چادرهایی که «اشغالگران آنها را مجبور به اسکان در آنها کرده‌اند» فرسوده بوده و قادر به مقابله با سرمای زمستان و موج‌های یخبندان شدید نیستند.

او همچنین اقدامات «جنایتکارانه» رژیم صهیونیستی را که موجب رنج‌های مداوم مردم فلسطین شده است، محکوم کرد و مسئولیت کامل وضعیت فاجعه‌بار انسانی در غزه را بر عهده رژیم صهیونیستی، دولت آمریکا و کشورهای حامی این جنایات همچون بریتانیا، آلمان و فرانسه دانست.

وی از جامعه جهانی، سازمان‌های بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشر خواست تا «به طور فوری برای فشار بر اشغالگران و متوقف کردن جنایت نسل‌کشی و پیامدهای خطرناک آن برای وضعیت انسانی در غزه مداخله کنند.»

الثوابته همچنین از کشورهای عربی و اسلامی و تمام نهادهای بشردوستانه و بین‌المللی خواست تا «به طور فوری اقدام کنند تا جان غیرنظامیان غزه نجات یابد و نیازهای اساسی آنها در زمینه مسکن، غذا و دارو فراهم شود، تا کرامت انسانی آنها حفظ شود و جانشان از سرمای شدید زمستان و موج‌های یخبندان در امان بماند.»

این در حالی است که غزه تحت تأثیر یک سامانه جوی سرد و بارش‌های شدید قرار دارد که از عصر یکشنبه آغاز شده است. همزمان با ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه، که به نسل‌کشی ادامه می‌دهد، روزانه ده‌ها غیرنظامی کشته و زخمی می‌شوند.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، به نسل‌کشی در نوار غزه دست زده که منجر به کشته و زخمی شدن بیش از ۱۵۳ هزار فلسطینی، عمدتاً زنان و کودکان، و مفقود شدن بیش از ۱۱ هزار نفر شده است. این حملات همچنین موجب بروز قحطی و کشته شدن ده‌ها کودک و سالمند شده است که در یکی از بدترین بحران‌های انسانی تاریخ ثبت شده است.

تل‌آویو همچنان به جنایات خود ادامه می‌دهد و با نادیده گرفتن دوقرار بازداشت که دیوان کیفری بین‌المللی علیه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، و یوآف گالانت، وزیر دفاع سابق، در تاریخ ۲۱ نوامبر گذشته صادر کرده است، به ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه ادامه می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار