به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی اکبر فقیه مدیرعامل شرکت گاز بوشهر گفت: قیمت یارانهای هر سیلندر گاز ۷۷۰ هزار ریال است، در حالی که قیمت آزاد آن تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار ریال میرسد و این اختلاف قیمت فشار زیادی از سوی مردم به شرکت گاز وارد کرده است.
وی یادآور شد: طبق قانون، نمیتوانیم به افرادی که علمک دارند ولی گازکشی داخلی نکردهاند، گاز یارانهای تحویل دهیم.
فقیه بیان کرد: مصرف غیر استاندارد گاز در بخش خانگی در فصل زمستان باعث افزایش چهار برابری مصرف نسبت به تابستان شده و مشکلاتی در تامین گاز پرفشار ایجاد کرده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر با اشاره به محدودیتهای تامین گاز به پتروشیمیها و صنایع دیگر گفت: برای حفظ تامین گاز پایدار کشور، محدودیتهایی برای پتروشیمیها اعمال شده است، اما پتروشیمیهایی مانند پردیس که کود شیمیایی تولید میکنند، از این محدودیتها مستثنی هستند.
فقیه ادامه داد: مصرف گاز استان از ۶۵ میلیون مترمکعب در روز در مهرماه به ۲۵ میلیون متر مکعب در دیماه کاهش یافته است که بخش عمده این کاهش مصرف به دلیل محدودیت تامین گاز برای پتروشیمیها و کارخانجات سیمان بوده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر تاکید کرد: بر خلاف بسیاری از استانها، گاز ویلاها، باغها، شهرکهای صنعتی و صنایع کوچک در استان بوشهر قطع نشده است.
فقیه گفت: برای ارتقای سطح صرفهجویی و فرهنگ سازی مصرفه بهنه جشنوارهای با مشارکت یک هزار و ۴۶۰ اثر دانش آموزان این استان برگزار شد.
وی همچنین به پویش کاهش ۲ درجهای که بهمنظور صرفهجویی در مصرف گاز راهاندازی شده اشاره کرد و افزود: با این کاهش دما، محدودیت ۴۰ میلیون متر مکعب تامین گاز به پتروشیمیها رفع خواهد شد و صنایع ارزآور با تمام توان به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر اظهار کرد: در حال حاضر، پوشش گازرسانی در استان تقریبا کامل است و تنها ۶ روستا از گاز محروم هستند.
فقیه یادآورشد: از مجموع، ۳۰۰ هزار مشترک گاز استان ۲۹۵ هزار مشترک خانگی، ۷۳۰ مشترک صنعتی و باقی تجاری و اداری هستند.
وی همچنین از تخصیص سه هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه شبکه گاز استان خبر داد و گفت: پارسال، هفت هزار سهمیه وام ۱۵۰ میلیون ریالی برای گازکشی منازل تخصیص یافت که به دلیل کم بودن مبلغ با استقبال کمی روبرو شد.