کد خبر:۱۲۱۱۸۵۲

صادرات ۲ میلیارد دلار کالاهای غیرنفتی از مرز مهران انجام شد

فرماندار مهران با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی، حمل و نقل و تردد زوار عتبات عالیات از این شهرستان گفت: صادرات غیرنفتی از مرز بین‌المللی مهران سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی‌عباس شفیعی فرماندار مهران گفت: روزانه بیش از ۲۰ هزار نفر و سالانه هشت میلیون نفر زائر از مرز بین المللی مهران تردد می کنند.

وی با اشاره به اینکه روزانه بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ کامیون حاوی کالای صادراتی در مرز بین المللی مهران تردد دارد، افزود: شهرستان مرزی مهران می‌تواند در آینده نزدیک به عنوان قطب اقتصادی نقش آفرینی و زمینه اشتغالزایی جوانان این مرز و بوم را فراهم کند.

فرماندار مهران بیان کرد: با احداث ۲ سد بزرگ و درحال ساخت «گدار خوش» و «کنجانچم» و همچنین تکمیل سامانه گرمسیری ۱۳ هزار هکتار از زمین های دیم در مهران مشروب خواهد شد و زمینه ایجاد سه هزار شغل به صورت مستقیم را فراهم می کند.

وی با اشاره به توسعه میدان نفتی آذر و افزوده شدن ۱۹ حلقه چاه جدید به ظرفیت آن، تصریح کرد: شروع به کار میدان نفتی چنگوله با ظرفیت ۲۰ حلقه چاه در آینده نزدیک، شروع به کار منطقه آزاد تجاری و جانمایی و تخصیص زمین به پارک پروپیلن( ایجاد ۲ هزار و ۵۰۰ شغل جدید در صورت راه اندازی) از جمله ظرفیت های مهم شهرستان مرزی مهران محسوب می شود.

شفیعی از راه اندازی و صدور مجوز هنرستان تخصصی نفت و اجرای دیپلماسی مهارتی با کشور عراق خبر داد و افزود: ایجاد مرکز هتلداری در شهر مهران، راه اندازی و به روزرسانی کارگاه‌های آموزشی مهارتی و غیره می تواند به ایجاد اشتغال شهرستان و استان موثر و سازنده باشد.

وی به سفر روز گذشته معاون وزیر و رئیس سازمان فنی وحرفه ایی کشور به این شهرستان اشاره کرد و گفت: در این سفر ۱۵۰ میلیارد ریال برای تجهیز و راه اندازی کارگاههای آموزشی و مهارت آموزی این شهرستان اختصاص یافت که نقش مهمی در ایجاد زمینه های اشتغال برای جوانان منطقه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار