کد خبر:۱۲۱۴۶۵۳
رسانه‌های صهیونیستی:

پیام مثبت حماس درباره آتش‌بس به اسرائیل ابلاغ شد

براساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی، قطر پیام بسیار مثبت جنبش حماس را درباره قصد این جنبش برای پیشبرد مذاکرات آتش‌بس در غزه به رژیم صهیونیستی ابلاغ کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد قطر پیام مثبت جنبش حماس را در خصوص نیتش برای دستیابی به پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس در غزه به رژیم صهیونیستی ابلاغ کرد.

تلویزیون این رژیم شامگاه جمعه گزارش کرد این پیامی که قطر ابلاغ کرد درباره لیست اسامی اسرای زنده صهیونیستی و دیگر نکات مورد اختلاف میان حماس و رژیم صهیونیستی است.

براساس گزارش تلویزیون رژیم صهیونیستی، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به محض دریافت این پیام مثبت از سوی حماس، با وزیر جنگ و تیم مذاکره‌کننده خود جلسه فوری تشکیل داده است.

تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع خارجی گزارش کرد رژیم صهیونیستی و حماس برای مذاکره درباره مرحله دوم آتش‌بس همزمان با اجرای مرحله اول به توافق اولیه دست یافته‌اند.

به گفته این منابع، دو طرف امکان برقراری آتش‌بس دائم برای ایجاد تداوم بین مراحل توافق را بررسی کردند.

در همین زمینه، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از منابعی گزارش کرد سرویس امنیتی و نظامی این رژیم نسبت به احتمال دستیابی به توافق تبادل اسرای غزه خوش‌بین هستند.

گفتنی است، جنبش حماس بار‌ها موافقت خود را با آتش‌بس اعلام کرده، اما «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با مطرح کردن درخواست‌های جدید، در مسیر مذاکرات سنگ‌اندازی می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار