کد خبر:۱۲۱۷۳۸۶

بایدن: نتانیاهو گفت شما هم در جنگ جهانی دوم غیرنظامیان را کشتید!+فیلم

سخنان بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، در آخرین گفت‌وگوی تلویزیونی خود با شبکه «MSNBC» در مورد جنگ غزه و صحبت‌های او با بنیامین نتانیاهو درباره حملات رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان توجه زیادی را به خود جلب کرد.
محمد مهدی رضائی

به گزارش سرویس بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سخنان بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، در آخرین گفت‌وگوی تلویزیونی خود با شبکه «MSNBC» در مورد جنگ غزه و صحبت‌های او با بنیامین نتانیاهو درباره حملات رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان توجه زیادی را به خود جلب کرد.

بایدن گفت که پس از ۷ اکتبر، در سفرش به سرزمین‌های اشغالی به نتانیاهو تأکید کرده که نباید کل جامعه فلسطین را هدف حملات قرار دهد. اما نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در پاسخ او گفته: «شما هم در جنگ جهانی دوم برلین را بمباران کردید و بمب هسته‌ای انداختید!»

 

 

کد ویدیو

به گفته بایدن، نتانیاهو استدلال کرده که آمریکا در جنگ جهانی دوم هزاران غیرنظامی را کشت تا در جنگ پیروز شود. اما بایدن در پاسخ به او تأکید کرده که پس از آن، سازمان ملل و قوانین جدیدی برای تفکیک اهداف نظامی و غیرنظامی ایجاد شد.

بایدن افزود: «او (نتانیاهو) در واقع از من انتقاد می‌کرد که چرا اسرائیل را از بمباران مناطق غیرنظامی منع می‌کنم، حتی اگر حماس در آنجا حضور داشته باشد.»

او گفت که بر ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه فشار زیادی آورده است، اما دولت ائتلافی نتانیاهو مانع آن شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار