به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا نادعلی روز شنبه اظهار کرد: با توجه به اینکه موضوع حمل و نقل عمومی برای پایتخت یکی از اولویتهای مدیریت شهری به شمار میرود، شهرداری تهران برای این مهم، پیگیری جدی در راستای افزایش و نوسازی ناوگان اتوبوس، تاکسی و مترو داشته است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در این دوره مدیریت شهری، رویکرد این است که هرچه مشورتها بیشتر و به اصطلاح فکر بزرگتر شود، نتیجه بهتری خواهیم گرفت، تاکید کرد: برای حل مشکلات و رفع آسیبهای اجتماعی شورای شهر و شهرداری تهران، دست همکاری و کمک را به سمت معتمدین محلات گشوده است.
وی اضافه کرد: برای آسیبهای اجتماعی وظایفی داریم، در همین راستا در این دوره سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران به جدیت به معضل معتادان متجاهر ورود کرد. در مباحث فرهنگی - اجتماعی مهمتر از جمعآوری و درمان آسیبدیدگان (به عنوان نمونه معتادان متجاهر)، پیشگیری از اعتیاد و آسیب اجتماعی است.
نادعلی با تاکید بر نقش مراکزی همچون مساجد و فرهنگسراها، ادامه داد: داشتن امکاناتی همچون سالن ورزشی مناسب، سرای محلات مجهز و دیگر نیازهای موجود، میتوان در فرهنگسازی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی موثر بود و در این موارد نقش معتمدین محلات برای کمک به مدیریت شهری قابل توجه است.
وی تاکید کرد: اداره شهر علاوه بر خدمات شهری، به راهبردهای نرمافزاری با تکیه بر محلهمحوری نشات گرفته از الگوی ایرانی - اسلامی، نیاز دارد. در کشور ما، خود مردم در مواجهه با مسائل روند پردازش، مطالبه گری و حل مشکلات را پیگیری و به سرانجام میرسانند. در مدیریت شهری علاوه بر امور سختافزاری همچون جمعآوری پسماند، نحوه احداث خیابان و کوچه و چگونگی تامین فضای سبز، باید به موارد نرمافزاری در چارچوب نگاه فرهنگی - اجتماعی نیز توجه کرد.
نادعلی همچنین با اشاره به گفتمان انقلاب اسلامی در نهادینه کردن مردمسالاری دینی تصریح کرد: محلهمحوری مبتنی بر الگوی ایرانی- اسلامی نیاز امروز پایتخت است و باید از ظرفیت گروهها و تشکلهای مردم نهاد به صورت عملیاتی و جدی در این راستا بهره گرفته شود.
عضو شورای شهر تهران به پیگیری مسائل مربوط به شورایاریهای سابق و معتمدان محلات هم پرداخت و خاطرنشان کرد: از ابتدای شورای ششم به دنبال راهکاری با همکاری قوه قضاییه برای ادامه فعالیت شورایاریها بودهایم، گرچه نتیجه آن طور که باید و شاید باشد، حاصل نشد. البته با آغاز به کار فعالیت معتمدین محلات به سامانبخشی بهتر در پایتخت امیدوار هستیم.
وی به تصویب نظامنامه محلات در صحن شورای شهر ششم اشاره کرد و گفت: هماهنگی مطلوبی بین شورای اسلامی شهر و شهرداری تهران در حوزه معتمدین محلات انجام شده است.