آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۶۱۱۲
انقلاب کردیم چی شد؟ - قسمت اول

چرا آمریکا باوجود تهدیدهای مکرر، هرگز به ایران حمله نکرد؟

بعد از ۱۱ سپتامبر، آمریکا حمله به ایران را بررسی کرد و در سال ۲۰۰۲ رزمایشی با نام «چالش ۲۰۰۲» برگزار کرد تا نتیجه‌ی جنگ را شبیه‌سازی کند. این رزمایش نشان داد که در همان روز اول، حدود ۲۰ هزار سرباز آمریکایی کشته خواهند شد. این نتیجه باعث شد پنتاگون آن را محرمانه اعلام کند و از حمله به ایران منصرف شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی استان مازندران در ایام دهه فجر اقدام به تولید و انتشار محتواهایی از دستاوردها انقلاب اسلامی ایران داشته است.

در اولین قسمت آمده است:

 

بعد از حادثه‌ی ۱۱ سپتامبر، آمریکا این رو بهانه‌ای برای حمله به برخی کشورها قرار داد. در نتیجه، به افغانستان و عراق حمله کرد. اما بین نظریه‌پردازان آمریکایی اختلافی درباره‌ی حمله به ایران شکل گرفت. در سال ۲۰۰۲، برخی از آن‌ها تاریخ ۱۵ فروردین را برای حمله به ایران تعیین کردند.

 

با این حال، آمریکا تاکنون چندین بار تاریخ حمله به ایران را مشخص کرده اما هرگز این اقدام را عملی نکرده است. دلیل این موضوع این بود که تصمیم‌گیران آمریکایی برای ارزیابی پیامدهای چنین جنگی، یک رزمایش گسترده و پرهزینه را طراحی کردند که به «چالش ۲۰۰۲» معروف شد. این رزمایش با شبیه‌سازی جنگ بین ایران و آمریکا، هم به‌صورت الکترونیکی و هم به‌صورت واقعی انجام شد و تنها دو روز طول کشید.

 

نتایج این رزمایش چنان تکان‌دهنده بود که پنتاگون آن را کاملاً محرمانه اعلام کرد. برآوردها نشان دادند که در همان روز اول جنگ، حدود ۲۰ هزار سرباز آمریکایی کشته خواهند شد. این موضوع، مقامات آمریکایی را به این نتیجه رساند که جنگ با ایران هزینه‌های سنگینی خواهد داشت.

 

آمریکا در طول ۲۵۰ سال تاریخ خود، ۲۳۰ سال را درگیر جنگ با کشورهای مختلف بوده و به بسیاری از کشورها حمله کرده است. اما با وجود این سابقه‌ی طولانی جنگ‌طلبی، تاکنون از حمله به ایران خودداری کرده است. حالا که ۲۳ سال از آن زمان گذشته و ایران پیشرفت‌های گسترده‌ای در زمینه‌ی نظامی و فناوری داشته، این سؤال مطرح می‌شود که آیا آمریکا در شرایط فعلی جرأت حمله به ایران را خواهد داشت؟

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار