آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۴۲۱۰
رسانه عبری گزارش دادند:

جولان داماد ترامپ در کشور‌های ثروتمند عرب

یک رسانه عبری زبان خبر داد، داماد دونالد ترامپ از رانت پدر زن خود برای ایجاد امپراطوری تجاری خود در خاورمیانه سود برده و تاکنون ۴.۶ میلیارد دلار به جیب زده است.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ساموئل الماس خبرنگار شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد، جارید کوشنر داماد ترامپ و مشاور ارشد سابق وی روابط تجاری پر رونقی را در خاورمیانه با استفاده از رانت ارتباطش با کاخ سفید پیش می‌برد.

او فقط از طریق عربستان صندوق سرمایه گذاری به ارزش ۴.۶ میلیارد دلار ایجاد کرده است که تمامی حمایت مالی آن را ریاض انجام می‌دهد در حالی که کوشنر به شدت به دنبال تحقق سازش منطقه‌ای است این در حالی است که در اسرائیل هم او بزرگترین سهام دارد فینیکس و یکی از سرمایه گذاران اصلی گروه شلومو بوده و گفته می‌شود این تازه اول راه است.

کوشنر (با پول‌های عربستانی ها) در حال سرمایه گذاری در اسرائیل است و در حال حاضر ۱۵ درصد از شرکت هولدینگ خانواده شیملزر را هم خریدار کرده است و همچنان در حال افزایش سرمایه گذاری خویش است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است، کوشنر به شکل مکرر و مستمری به اسرائیل سفر کرده و تلاش می‌کند تا ارتباط خود را با شماری از سرمایه داران و نیز سیاستمداران حفظ و در عین حال به شرایط اقتصادی و ژئو سیاسی آن هم اطمینان دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار